Fredagar 20.00

Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Veckans idolduell mellan Jay Smith och Minnah Karlsson

Varje vecka under hösten har två idoler utmanat varandra i en duell. Nu har det blivit dags för årets sista idolduell och den avgörs i en fet sumobrottning mellan finalisterna Jay Smith och Minnah Karlsson.


Finalisterna Jay Smith och Minnah Karlsson åkte till FitnessLab i Stockholm där instruktören Zack dömde årets sista idolduell som avgjordes i en fet sumobrottning.

Klicka på bilden ovan om du vill se vem som vinner sumobrottningen! Vill du se fler spännande idoldueller? I länklistan till höger hittar du alla dueller som har spelats in med idolerna under hösten.

Idolpodden del 5: "Hur kunde ni?"

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av journalisten och På spåret-vinnaren Parisa Amiri. Hon undrar hur Idoljuryn tänkte när de gav livbojen till Ella Hedström, jämför Nadja Holm med Beyoncé och analyserar killarna i tävlingen.

Idolpodden del 4: "Min fru har börjat spekulera..."

Idolvinnaren Tusse Chiza gästar Idolpodden med Alex och Nikki där han berättar namnet på sin nya låt, de pratar om kritiken mot Nova Luther och Caspar Camitz effekt på kvinnor runt 40-strecket.

Affe Hagström lämnar Idol

Deltagaren Affe Hagström har valt att lämna Idolsäsongen. Hör han berätta själv om varför.

Idolpodden del 3: "Låt Herman va!"

Gry Forssell gästar Idolpodden med Alex och Nikki denna vecka. Det pratas självkritik, Idoljuryns makt och om livbojen någonsin kommer att användas.