Fredagar 20.00

Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Så gör du för att köpa Idols vinnarlåt Dreaming people

Här får du veta hur du köper Idols vinnarlåt Dreaming people.

Christian Walz har varit med och skrivit Idols vinnarlåt Dreaming people som du kan köpa i Itunes, Spotify eller mobilen.

Köp Idol 2010:s vinnarlåt Dreaming People

För att köpa låten med mobilen via Tele2, skriv "IDOL" i ett sms till 716 00.

Kostnad: Själva sms:et kostar som ett vanligt sms hos din operatör. Låten Dreaming people kostar 15 kronor. Du behöver inte vara kund hos Tele2 för att kunna köpa låten.

Klicka här för att köpa låten i Itunes.

Klicka här för att lyssna på eller köpa låten i Spotify.

Idolpodden del 5: "Hur kunde ni?"

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av journalisten och På spåret-vinnaren Parisa Amiri. Hon undrar hur Idoljuryn tänkte när de gav livbojen till Ella Hedström, jämför Nadja Holm med Beyoncé och analyserar killarna i tävlingen.

Idolpodden del 4: "Min fru har börjat spekulera..."

Idolvinnaren Tusse Chiza gästar Idolpodden med Alex och Nikki där han berättar namnet på sin nya låt, de pratar om kritiken mot Nova Luther och Caspar Camitz effekt på kvinnor runt 40-strecket.

Affe Hagström lämnar Idol

Deltagaren Affe Hagström har valt att lämna Idolsäsongen. Hör han berätta själv om varför.

Idolpodden del 3: "Låt Herman va!"

Gry Forssell gästar Idolpodden med Alex och Nikki denna vecka. Det pratas självkritik, Idoljuryns makt och om livbojen någonsin kommer att användas.