Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Nu kan Norge se svenska Lets dance - så här gör du

Intresset för svenska Let’s dance är enormt. I Norge. Tyvärr här norrmännen inte haft möjlighet att se programmet men nu blir det ändring på det.

Det är norska betaltv-kanalen TV2 Bliss som från och med nu eftersänder alla avsitt av svenska Let’s dance. Det är såklart norske Alexander Rybaks framgångar på dansgolvet som banat väg för norrmännens intresse för den svenska danstävlingen. I Norge är programmet sedan tidigare en succé, hela sex säsonger har kändisar dansat mot varandra i programmet ”Skal vi Danse”.

Från och med nu kommer alla Let’s dance som här i Sverige sänds på fredagarna eftersändas på söndagar klockan 22:00 på TV2 Bliss i Norge. Samtidigt blir det möjligt för norrmännen att se Let’s dance på nätet, redan nu kan tittare i vårt grannland se de tre tidigare programmen.

Till höger bredvid den här artikeln hittar du mer information om hur du tittar på Let’s dance i Norge.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.