Fredagar 20.00

Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Idoltåget - regler

Följande regler gäller för sökande till Idol 2011 via tv4.se.

Audition för Norrland på tv4.se pågår fram till och med den 1 maj 2011.

Alla sökande måsteha fyllt 16 år senast den 1 oktober 2011. Det finns ingen övre åldersgräns.
Är du inte över 18 år behöver du målsmans godkännande.

Den sökande måste kunna uppvisa giltig legitimation om den går vidare till den extra audition.

Tävlingen är endast öppen för solister och är således individuell.

Om din audition på något sätt kan anses stötande eller olaglig kommer TV4 inte att visa den för juryn.

Villkor
Jag överlåter härmed till TV4 AB alla immateriella rättigheter till allt material (bilder, videoklipp, skriftlig motivering m.m) som jag, genom min ansökan till "Idoltåget" i programmet Idol 2011, skickar in till TV4 GRUPPEN eller laddar upp på tv4.se.

Detta innebär bl a att TV4 har rätt att fritt förfoga över materialet genom att framställa exemplar och tillgängliggöra materialet för allmänheten i alla nutida och framtida medier i alla territorier utan begränsning i tiden. TV4 har också rätt att använda materialet i reklam, bearbeta materialet, samt överlåta rättigheterna till materialet vidare.

Jag samtycker även till att TV4 äger rätt att använda och publicera mitt namn, bild samt annan information om mig själv som jag lämnat till TV4 genom min ansökan. Jag samtycker även till att TV4 äger även rätt att använda mitt namn och bild i reklam.

Jag är införstådd med att jag inte kommer att få någon ersättning för överlåtelsen enligt ovan.

Idol del 24

Denna kusliga allhelgonaafton är ni där hemma som valt ut vilka låtar idolerna ska framföra. Vissa deltagare tvingas lämna sin comfort zone medan andra fått några av sina personliga favoriter. Kvällen till ära tar även Petra Marklund plats på scen.

Se alla framträdanden från sjätte fredagsfinalen här

Ikväll är det dags för den efterlängtade "Folkets val"-kvällen i Idol där tittarna har fått bestämma vad Idolerna ska sjunga. Här har vi samlat allt du behöver veta inför kvällen och hur du röstar på din favorit!

Idol 2020 - Bagges förfest del 5

Vad vore en fredagsfinal i Idol utan förfest tillsammans med vår älskade jurymedlem Anders Bagge? Följ med när Anders peppar igång kvällen i sin loge, det bjuds på såväl roliga upptåg som spännande gäster.

Idolpodden del 5: "Hur kunde ni?"

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av journalisten och På spåret-vinnaren Parisa Amiri. Hon undrar hur Idoljuryn tänkte när de gav livbojen till Ella Hedström, jämför Nadja Holm med Beyoncé och analyserar killarna i tävlingen.

Idolpodden del 4: "Min fru har börjat spekulera..."

Idolvinnaren Tusse Chiza gästar Idolpodden med Alex och Nikki där han berättar namnet på sin nya låt, de pratar om kritiken mot Nova Luther och Caspar Camitz effekt på kvinnor runt 40-strecket.