Isabella Löwengrip: "Mina krogbesök var bara påhittade"

Bloggen blev räddningen undan mobbare.
Där hittade Isabella Löwengrip på Blondinbella.
- Jag googlade bilder av innekrogar och skrev att jag varit där, berättar den unga entrepenören.

Isabella Löwengrip är en av Sveriges mest framgångsrika bloggare och kvinnan bakom Blondinbella. Vid 20 års ålder är hon redan grundare till flera vinstgivande företag. Här berättar hon om sin syn på entrepenörskap, pengar, självkänsla. Vi får dessutom höra om hur Blondinbellabloggen blev räddningen unan mobbare och hur Isabella Löwengrip ofta diktade ihop sina besöka på fashionabla innekrogar runt Stureplan.

- Jag googlade lite bilder och skrev att jag varit där, berättar hon.

Klicka på bilden ovanför för att se klippet.

Carro besöker en hönsgård ”Det här är KBT för mig”

Det har blivit allt vanligare att skaffa höns, även om man är storstadsbo, berättar vår flygande reporter Carolin Björnerhag som besöker en hönsgård i Hjorthagen. Det går utmärkt att ha hönor i stan, berättar en av hönsskötarna Kerstin Marselius som varit med från start för 25 år sedan. Karin Foureaux som vuxit upp med hönor och färska ägg berättar hur bra det är för barn i stan att umgås med djur.

Bröderna Norén: ”Amerika är vår tids Jerusalem”

Det finns en fara i att drömma – man riskerar att gå miste om verkligheten, samtidigt som drömmarna leder oss framåt. Musikerna Viktor och Gustaf Norén berättar om sin syn på drömmar i allmänhet, och om Amerika i synnerhet.

Här lockas sjukvårdspersonal med glass och fiskekort

Bräcke kommun testar en annorlunda metod för att få vårdpersonal under sommarperioden i år. Där lockar man med förmåner som gratis boende, glass, hårklippning och fiskekort. Målet är att slippa betala dyra bemanningssjuksköterskor.
Emelie Wennstig, chef för hälso- och sjukvårdspersonal Bräcke: ”Vi försöker tänka nytt och annorlunda”.