Idol

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Oslipade diamanter, hoppfulla entusiaster och tondöva drömmare – jakten på framtidens stjärnor är igång. Följ med på ett storslaget musikäventyr där drömmar går i uppfyllelse, från det första mötet med juryn till kvalomgångar och fredagsfinaler.

Så ser juryn ut i kväll

Först födde Laila en son och sedan visade det sig att Bard var fast i Grekland. Idolsajten avslöjar nu hur juryn kommer att se ut.

Att Laila Bagge Wahlgren skulle föda barn kom inte som en chock. Att det skulle ske i samband med att en av de andra jurymedlemmarna Alexander Bard också riskerade att missa sändningen kom däremot oväntat.

Nu kan Idolsajten avslöja att Laila inte kommer att vara med i sändning men att allt tyder på att Alexander Bard tar sig hem från Grekland. Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent för Idol berättar:

- Om Alexander mot all förmodan inte dyker upp till fredagsfinalen finns det självklart en plan B. Hur den ser ut avslöjas enbart om han inte hinner till Idolstudion i tid. Vi kommer inte att ta in en ersättare för Laila dock.

OBS! Senaste nytt är att Alexander Bard hinner hem till kvällens idolsändning.

I Idol 2009 blev Anders Bagge sjuk och ersattes då av Martin Stenmarck och Ulf Ekberg. Det kommer alltså inte att ske i Lailas fall.

Denna veckas utmaning för idolerna är Från Sverige till världsstjärna och det är dags för det svenska folket att rösta ut en tredje Idol.

Missa inte programmet och den spännande upplösningen fredag 20:00 i TV4.

Sök till Idol 2021!

PROGRAMINFORMATION
Redan nu kan du söka till Idol 2021 - eller tipsa oss om en vän.

Historisk Idolfinal

Efter semifinalen står det klart att vi har en historisk Idolfinal framför oss. Nadja Holm och Paulina Pancenkov gör upp om att bli Sveriges nästa Idol.

Besvikelse över uppskjuten vaccination: ”Det är tråkigt”

Sverige kommer inte klara att erbjuda alla vaccin under första halvåret i år. Idag berättade regeringen om att man ger upp målet om vaccination till midsommar. Nu siktar man istället på att alla över 18 ska ha fått en första dos till mitten av augusti. Det här möts av frustration från regioner och kommuner och besvikelse bland unga, blanda andra Eduard von Seth.

Idolpodden del 10 - Det stora finalavsnittet

Idolpodden med Alex och Nikki gästas av finalisterna Nadja Holm och Paulina Pancenkov. Vi får höra allt om vad finalisterna tänker kring Idolfinalen, vad de tycker om varandra och vad som skiljer dem åt.