Berg flyttar in

Jesper Parnevik om Tiger Woods-skandalen

Jesper Parnevik berättar om sin reaktion på golfkollegan Tiger Woods otrohetsskandal och stödet för Elin.

Jesper Parnevik var god vän med Tiger Woods och dennes fru Elin, och blev lika överrumplad som alla andra när storyn om Tigers otrohet kablades ut över världen. I säsongens första Berg flyttar in berättade han för Carina Berg om känslorna kring skandalen.

- Fan att han gjorde det där, det var inte schysst. Jag kände mig sviken av honom mer än något annat.

Jesper gjorde ett uttalande i tv som blev mycket uppmärksammat. Jesper konstaterade självkritiskt att han och hans fru varit bidragande till att sammanföra Elin med Tiger, och föreslog också att Elin "borde använda en driver nästa gång istället för en järntrea".

- Det var många som gick ut och offentligt stöttade Tigern och nästan tog avstånd från Elin. Jag tror hon tyckte det var skönt att nån [stödde henne], att hon fick känna sig värdig.
Jesper och Tiger har inte talats vid sedan skandalen briserade.

- Det är ett avslutat kapitel. Det finns inte mycket att säga.

Se hela klippet ovan.

Se Berg flyttar in teckenspråkstolkad

Carina har det inte lätt med Loffe när hon flyttar in. Hon tvingas sortera strumpor, får poäng efter insats och utmanas på frisbee- och boxningsdueller. Även om det också blir en stund över för lite healing.

"Loffe" blev narkoman

Carina Berg sover över hos Janne "Loffe" Carlsson som berättar om sin tid som narkoman och bjuder på lite boxning.

Camilla Henemark om brytningen med Army of Lovers

Den här veckan flyttar Carina Berg in hos Camilla Henemark, vars liv hittills bjudit på både höga berg och djupa dalar: från fotomodell och firad popstjärna till att leva som hemlös på Stockholms gator.

Lotta Engberg - en MILF?

Ryktena om att Lotta Engberg får snuskiga beundrarbrev är överdrivna - men dansbandsstjärnan bryter ihop av skratt när hon får höra vad som skrivs om henne på nätet...

Alban om vännen Denniz Pop

Dr Alban fick hålla tillbaka tårarna när han berättade för Carina Berg om sin bortgånge vän, musikproducenten Denniz Pop.

Jesper trollar loss

Jesper Parnevik visar oanade talanger som trollkonstnär i en bortklippt scen från säsongsstarten av Berg flyttar in.

Carina går husesyn hos Jesper Parnevik

Jesper Parnevik är en av världens främsta golfspelare - och han har huset som bevisar det. Se ett smakprov ur säsongsstarten av Berg flyttar in.

Berg flyttar in

Carina Berg är tillbaka med fjärde säsongen av Berg flyttar in, där hon bjuder på närgångna porträtt av kända personer.

Se Carina Berg sexa loss

När Berg flyttar in till de svenska kändisarna kan vad som helst hända - ibland flyttar hon till och med in i deras fantasier. Se det hetaste Berg-klippet och andra favoriter från säsongen.