Så mycket bättre

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Jason blev mobbad i skolan för sin hudfärg

Säsongens tredje avsnitt av Så mycket bättre kretsar kring rapparen Jason "Timbuktu" Diakité, som i programmet bland annat berättar om hur han blev mobbad i skolan på grund av sin hudfärg.

- När jag var åtta-nio år ville jag gärna passa in men blev väldigt retad i skolan för min hudfärg. Vi var bara två stycken som överhuvudtaget hade en annan hudfärg, berättar Jason i programmet.

Jasons far är svart och hans mor är vit, och Jason berättar hur han som barn kunde vara lite arg för att de skaffat honom:

- Jag såg inte ut som min mamma och jag såg inte ut som min pappa, och det gör att vi inte till 100% kan identifiera oss med varandra eller varandras erfarenheter.

En av Jasons plågoandar från skolan kom senare att bli en av hans bästa vänner, men vad gäller en annan av de grabbar som retade honom erkänner Jason att han förmodligen skulle känna obehag om han träffade honom idag.

- Kan du inte slå honom med en guldskiva då?, föreslår Martin "E-Type" Eriksson.

Loreen - Du är min man

Loreen tolkar Helen Sjöholm/Benny Andersson - Du är min man i Så mycket bättre 2020.

Loreen - Alice

Loreen tolkar Plura/Eldkvarn - Alice i Så mycket bättre 2020.

Ana Diaz - Regnet

Ana Diaz tolkar Newkid - Jag gråter bara i regnet i Så mycket bättre 2020.

Newkid - Starkare

Newkid tolkar Ana Diaz "Starkare" i Så mycket bättre 2020.