Berg flyttar in

Lotta Engberg - en MILF?

Ryktena om att Lotta Engberg får snuskiga beundrarbrev är överdrivna - men dansbandsstjärnan bryter ihop av skratt när hon får höra vad som skrivs om henne på nätet...

I säsongens tredje avsnitt av Berg flyttar in hälsar Carina Berg på hos dansbandsdrottningen och programledaren Lotta Engberg i villan utanför Alingsås.

Ett av de ämnen som kommer på tal är beundrarbrev. Carina har hört rykten om att Lotta fått ta emot mängder av snuskbrev genom åren - något som Lotta helt och hållet kan dementera.

- Absolut inte. Fast de är väldigt välkomna att skriva, skojar hon.

Men även om Lottas brevskörd är av det anständiga slaget har Carina kollat upp vad som skrivs om Lotta på nätet, och det är inte fullt lika oskyldigt. Lotta blir nyfiken, och Carina ger henne några exempel.

- "Jag diggar Lotta. Hon är glödhet, den MILFen", läser Carina i ett diskussionsforum medan Lotta själv bryter ihop av skratt.

Se smakprovet ur veckans program här ovanför.

Se Berg flyttar in teckenspråkstolkad

Carina har det inte lätt med Loffe när hon flyttar in. Hon tvingas sortera strumpor, får poäng efter insats och utmanas på frisbee- och boxningsdueller. Även om det också blir en stund över för lite healing.

"Loffe" blev narkoman

Carina Berg sover över hos Janne "Loffe" Carlsson som berättar om sin tid som narkoman och bjuder på lite boxning.

Camilla Henemark om brytningen med Army of Lovers

Den här veckan flyttar Carina Berg in hos Camilla Henemark, vars liv hittills bjudit på både höga berg och djupa dalar: från fotomodell och firad popstjärna till att leva som hemlös på Stockholms gator.

Alban om vännen Denniz Pop

Dr Alban fick hålla tillbaka tårarna när han berättade för Carina Berg om sin bortgånge vän, musikproducenten Denniz Pop.

Jesper trollar loss

Jesper Parnevik visar oanade talanger som trollkonstnär i en bortklippt scen från säsongsstarten av Berg flyttar in.

Carina går husesyn hos Jesper Parnevik

Jesper Parnevik är en av världens främsta golfspelare - och han har huset som bevisar det. Se ett smakprov ur säsongsstarten av Berg flyttar in.

Berg flyttar in

Carina Berg är tillbaka med fjärde säsongen av Berg flyttar in, där hon bjuder på närgångna porträtt av kända personer.

Se Carina Berg sexa loss

När Berg flyttar in till de svenska kändisarna kan vad som helst hända - ibland flyttar hon till och med in i deras fantasier. Se det hetaste Berg-klippet och andra favoriter från säsongen.