Berg flyttar in

Camilla Henemark om brytningen med Army of Lovers

Den här veckan flyttar Carina Berg in hos Camilla Henemark, vars liv hittills bjudit på både höga berg och djupa dalar: från fotomodell och firad popstjärna till att leva som hemlös på Stockholms gator.

Bland mycket annat berättar Camilla om den plötsliga brytningen med Army of Lovers 1991. Camillas syn på saken skiljer sig från den officiella versionen:

- Jag vet fortfarande inte i detalj vad som hände bakom min rygg, men plötsligt var jag inte med. De kom upptrippande och sa att "Vi har demokratiskt beslutat att vi har tröttnat på dig", berättar Camilla.

I samband med brytningen möttes de tidigare bandkamraterna i tv hos Stina Dabrowski, där Alexander Bard gick till angrepp mot Camilla.

- Det var mobbning i sin renaste form, säger Camilla.

I programmet berättar Camilla också öppet om de tunga åren med självmordstankar och hemlöshet, den beryktade kungaskandalen och om hur hon hittat vägen tillbaka.

Se ett smakprov ur programmet här ovan.

Se Berg flyttar in teckenspråkstolkad

Carina har det inte lätt med Loffe när hon flyttar in. Hon tvingas sortera strumpor, får poäng efter insats och utmanas på frisbee- och boxningsdueller. Även om det också blir en stund över för lite healing.

"Loffe" blev narkoman

Carina Berg sover över hos Janne "Loffe" Carlsson som berättar om sin tid som narkoman och bjuder på lite boxning.

Lotta Engberg - en MILF?

Ryktena om att Lotta Engberg får snuskiga beundrarbrev är överdrivna - men dansbandsstjärnan bryter ihop av skratt när hon får höra vad som skrivs om henne på nätet...

Alban om vännen Denniz Pop

Dr Alban fick hålla tillbaka tårarna när han berättade för Carina Berg om sin bortgånge vän, musikproducenten Denniz Pop.

Jesper trollar loss

Jesper Parnevik visar oanade talanger som trollkonstnär i en bortklippt scen från säsongsstarten av Berg flyttar in.

Carina går husesyn hos Jesper Parnevik

Jesper Parnevik är en av världens främsta golfspelare - och han har huset som bevisar det. Se ett smakprov ur säsongsstarten av Berg flyttar in.

Berg flyttar in

Carina Berg är tillbaka med fjärde säsongen av Berg flyttar in, där hon bjuder på närgångna porträtt av kända personer.

Se Carina Berg sexa loss

När Berg flyttar in till de svenska kändisarna kan vad som helst hända - ibland flyttar hon till och med in i deras fantasier. Se det hetaste Berg-klippet och andra favoriter från säsongen.