Så mycket bättre

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

E-Types lunch och middag i Så mycket bättre

Här kan du se och höra mer av vad som hände under Martin "E-Type" Erikssons lunch och middag i Så mycket bättre.

Att E-Type är en djurvän stod klart efter förmiddagens aktivitet, förklippning, och djur var ett av de ämnen som kom på tal under lunchen. Djurintresset är något han fått med sig sen barndomen, och idag har Martin tre hundar (plus "delad vårdnad" om en fjärde).

Under lunchen berättade E-Type om hur han mer eller mindre av en slump kom att adoptera en vanskött hund i samband med att han besökte Gathundens dag på Drottningholm, där han blev introducerad för en greyhound/varghunds-korsning som utsatts för misshandel av tidigare ägare.

- "Tyvärr har den blivit slagen av karlar hela tiden så den tål inte män". Och precis när hon sagt det så kom den fram till mig, tittade och luktade på mig och la sig med huvudet i mitt knä, berättar Martin.

Andra ämnen som hanns med under måltiderna var Martins genombrott och samarbetet med musikproducenten Denniz Pop, relationen till fansen och att hitta en gräns mellan artisten och privatpersonen. Och missa inte den eldfängda historien från middagen där vi får höra hur E-Type höll på att bränna av sig allt hår under en spelning på Liseberg när han stod i vägen för pyrotekniken.

Här kan du se längre versioner av E-Types lunch och middag.

Loreen - Du är min man

Loreen tolkar Helen Sjöholm/Benny Andersson - Du är min man i Så mycket bättre 2020.

Loreen - Alice

Loreen tolkar Plura/Eldkvarn - Alice i Så mycket bättre 2020.

Ana Diaz - Regnet

Ana Diaz tolkar Newkid - Jag gråter bara i regnet i Så mycket bättre 2020.

Newkid - Starkare

Newkid tolkar Ana Diaz "Starkare" i Så mycket bättre 2020.