Så mycket bättre

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

Makalösa tolkningar, känslosamma berättelser och kreativa upptåg väntar när några Sveriges mest folkkära artister samlas för en sommar utöver det vanliga.

E-Type fick kungen att dansa

Veckans huvudperson i Så mycket bättre är E-Type, som är populär i båda slott och koja. Bokstavligen.

I veckans Så mycket bättre står E-Type, alias Martin Eriksson, i centrum och får njuta av kollegornas tolkningar av hans hits.

Även om kritikerna inte alltid varit nådiga så går E-Type hem i både slott och koja - bokstavligen. Martin, som är god vän med kronprinsessan Victoria, berättar under middagen om hur han till och med fått självaste kungen att dansa.

E-Type var en av de artister som framträdda under firandet av kronprinsessans 25-årsdag, och tillägnade Victoria sin låt Banca Banca.

- Efter soundcheck och allting kom vi ut till Solliden på kalaset, berättar Martin. När vi kommer hör vi "Banca Banca", och så står kungen och dansar därinne. Jag var tvungen att stanna och hålla mig i en grindstolpe: "Nä, nu blommar det!"

Hör hela historien i klippet ovan.

Loreen - Du är min man

Loreen tolkar Helen Sjöholm/Benny Andersson - Du är min man i Så mycket bättre 2020.

Loreen - Alice

Loreen tolkar Plura/Eldkvarn - Alice i Så mycket bättre 2020.

Ana Diaz - Regnet

Ana Diaz tolkar Newkid - Jag gråter bara i regnet i Så mycket bättre 2020.

Newkid - Starkare

Newkid tolkar Ana Diaz "Starkare" i Så mycket bättre 2020.