Berg flyttar in

Christina Schollin bläddrar i barnens citatböcker

Christina Schollin har samlat barnens roliga citat i minnesböcker, och låter Carina Berg ta del av några exempel. Se en bortklippt sekvens ur programmet, bara på tv4.se.

Christina Schollins hem är fullt av minnen från såväl karriären som privatlivet. Bland annat blir Carina Berg och Christina sittande med de citatböcker som Christina sammanställt - en för vart och ett av barnen - med roliga saker de sagt och gjort.

- Pernilla, 3 år, med en liten suck: "Oj, vad jag är trött på det här livet", läser Christina.

Samtalet glider också in på hur Christina Schollin, som är en idog dagboksskribent, dokumenterade sin ångest och sina tvivel kring skådespelarkarriären.

- Jag var så oerhört blyg, men det var som en drift att bli skådespelare, berättar hon.

Sekvensen klipptes bort ur det färdiga programmet, men du kan se hela klippet här ovan.

Se Berg flyttar in teckenspråkstolkad

Carina har det inte lätt med Loffe när hon flyttar in. Hon tvingas sortera strumpor, får poäng efter insats och utmanas på frisbee- och boxningsdueller. Även om det också blir en stund över för lite healing.

"Loffe" blev narkoman

Carina Berg sover över hos Janne "Loffe" Carlsson som berättar om sin tid som narkoman och bjuder på lite boxning.

Camilla Henemark om brytningen med Army of Lovers

Den här veckan flyttar Carina Berg in hos Camilla Henemark, vars liv hittills bjudit på både höga berg och djupa dalar: från fotomodell och firad popstjärna till att leva som hemlös på Stockholms gator.

Lotta Engberg - en MILF?

Ryktena om att Lotta Engberg får snuskiga beundrarbrev är överdrivna - men dansbandsstjärnan bryter ihop av skratt när hon får höra vad som skrivs om henne på nätet...

Alban om vännen Denniz Pop

Dr Alban fick hålla tillbaka tårarna när han berättade för Carina Berg om sin bortgånge vän, musikproducenten Denniz Pop.

Jesper trollar loss

Jesper Parnevik visar oanade talanger som trollkonstnär i en bortklippt scen från säsongsstarten av Berg flyttar in.

Carina går husesyn hos Jesper Parnevik

Jesper Parnevik är en av världens främsta golfspelare - och han har huset som bevisar det. Se ett smakprov ur säsongsstarten av Berg flyttar in.

Berg flyttar in

Carina Berg är tillbaka med fjärde säsongen av Berg flyttar in, där hon bjuder på närgångna porträtt av kända personer.

Se Carina Berg sexa loss

När Berg flyttar in till de svenska kändisarna kan vad som helst hända - ibland flyttar hon till och med in i deras fantasier. Se det hetaste Berg-klippet och andra favoriter från säsongen.