Berg flyttar in

Christina Schollin nobbade Elvis Presley

I veckans Berg flyttar in berättar Christina Schollin bland annat om hur hon nobbade Elvis Presley och en karriär i Hollywood.

I säsongens femte avsnitt av Berg flyttar in är det självaste Christina Schollin som får besök av Carina Berg. Christina tar med sig Carina ut i trädgården där det plockas äpplen och putsas lusthusfönster. samtalet kommer in på den Hollywoodkarriär som aldrig riktigt blev av.

- Hollywoodkarriären hade kunnat gå riktigt bra om jag inte hade tackat för mig och återvänt hem till mina barn som var små då, säger Christina.

Christina Schollin fick ett erbjudande om att vara med i en film med Elvis Presley, och det var då hon backade ur.

- Elvis var för mig ungefär som Åsa-Nisse här hemma, skrattar hon.

Se smakprovet ur programmet här ovan.

Se Berg flyttar in teckenspråkstolkad

Carina har det inte lätt med Loffe när hon flyttar in. Hon tvingas sortera strumpor, får poäng efter insats och utmanas på frisbee- och boxningsdueller. Även om det också blir en stund över för lite healing.

"Loffe" blev narkoman

Carina Berg sover över hos Janne "Loffe" Carlsson som berättar om sin tid som narkoman och bjuder på lite boxning.

Camilla Henemark om brytningen med Army of Lovers

Den här veckan flyttar Carina Berg in hos Camilla Henemark, vars liv hittills bjudit på både höga berg och djupa dalar: från fotomodell och firad popstjärna till att leva som hemlös på Stockholms gator.

Lotta Engberg - en MILF?

Ryktena om att Lotta Engberg får snuskiga beundrarbrev är överdrivna - men dansbandsstjärnan bryter ihop av skratt när hon får höra vad som skrivs om henne på nätet...

Alban om vännen Denniz Pop

Dr Alban fick hålla tillbaka tårarna när han berättade för Carina Berg om sin bortgånge vän, musikproducenten Denniz Pop.

Jesper trollar loss

Jesper Parnevik visar oanade talanger som trollkonstnär i en bortklippt scen från säsongsstarten av Berg flyttar in.

Carina går husesyn hos Jesper Parnevik

Jesper Parnevik är en av världens främsta golfspelare - och han har huset som bevisar det. Se ett smakprov ur säsongsstarten av Berg flyttar in.

Berg flyttar in

Carina Berg är tillbaka med fjärde säsongen av Berg flyttar in, där hon bjuder på närgångna porträtt av kända personer.

Se Carina Berg sexa loss

När Berg flyttar in till de svenska kändisarna kan vad som helst hända - ibland flyttar hon till och med in i deras fantasier. Se det hetaste Berg-klippet och andra favoriter från säsongen.