Berg flyttar in

Så blev Måns Herngrens otrohet avslöjad

Carina Berg och Måns Herngren stoppar korv och pratar relationer och otrohet i veckans avsnitt av Berg flyttar in.

Det handlar en hel del om relationer när Carina Berg flyttar in hos regissören och manusförfattaren Måns Herngren i veckans avsnitt av Berg flyttar in.

Carina och Måns pratar bland annat om hur verkliga livet kan inspirera filmerna, och Måns berättar om hur hans första fru avslöjade hans otrohet inför hela familjen.

Måns talade i telefon med Lena Philipsson, som han just hade träffat, och dåvarande hustrun Anna råkade höra samtalet. Måns övervägde först att ljuga sig ur situationen:

- Men för varje sekund som jag satt där och var tyst så blev det ett bekräftande av att ja, så var det ju, säger Måns Herngren i programmet.

Incidenten kom sedan tillbaka som en scen i filmen Adam & Eva.

Se smakprovet ur veckans program här ovan.

Se Berg flyttar in teckenspråkstolkad

Carina har det inte lätt med Loffe när hon flyttar in. Hon tvingas sortera strumpor, får poäng efter insats och utmanas på frisbee- och boxningsdueller. Även om det också blir en stund över för lite healing.

"Loffe" blev narkoman

Carina Berg sover över hos Janne "Loffe" Carlsson som berättar om sin tid som narkoman och bjuder på lite boxning.

Camilla Henemark om brytningen med Army of Lovers

Den här veckan flyttar Carina Berg in hos Camilla Henemark, vars liv hittills bjudit på både höga berg och djupa dalar: från fotomodell och firad popstjärna till att leva som hemlös på Stockholms gator.

Lotta Engberg - en MILF?

Ryktena om att Lotta Engberg får snuskiga beundrarbrev är överdrivna - men dansbandsstjärnan bryter ihop av skratt när hon får höra vad som skrivs om henne på nätet...

Alban om vännen Denniz Pop

Dr Alban fick hålla tillbaka tårarna när han berättade för Carina Berg om sin bortgånge vän, musikproducenten Denniz Pop.

Jesper trollar loss

Jesper Parnevik visar oanade talanger som trollkonstnär i en bortklippt scen från säsongsstarten av Berg flyttar in.

Carina går husesyn hos Jesper Parnevik

Jesper Parnevik är en av världens främsta golfspelare - och han har huset som bevisar det. Se ett smakprov ur säsongsstarten av Berg flyttar in.

Berg flyttar in

Carina Berg är tillbaka med fjärde säsongen av Berg flyttar in, där hon bjuder på närgångna porträtt av kända personer.

Se Carina Berg sexa loss

När Berg flyttar in till de svenska kändisarna kan vad som helst hända - ibland flyttar hon till och med in i deras fantasier. Se det hetaste Berg-klippet och andra favoriter från säsongen.