Berg flyttar in

Måns Herngren om kritikernas sågningar

I en bortklippt sekvens från Berg flyttar in berättar Måns Herngren om hur karriären började och om att bli sågad av recensenterna.

Under sitt besök hos Måns Herngren passade Carina Berg bland annat på att förhöra sig om hur Måns karriär började. Måns berättar om hur han började som barnskådespelare som 10-åring och raskt gick vidare till radioteater för att sedan ta sabbatsår i gymnasiet för att göra TV tillsammans med sin nya bekantskap Hannes Holm.

Måns och Hannes första större produktion var komediserien Smash, som också innebar att Måns fick lära sig hur det känns att bli utsatt för kritikerkårens ogillande.

- Vi blev så jävla sågade i tidningarna, recensenterna hatade Smash vecka efter vecka.

Tittarundersökningarna visade att serien var en publiksuccé, och SVT var intresserade av en fortsättning men Måns och Hannes hade hunnit tappa lusten efter den negativa kritiken.

- Det som var bra var att man blev ganska immun för resten av livet vad gällert recensioner, avslutar Måns Herngren.

Se klippet ovan.

Se Berg flyttar in teckenspråkstolkad

Carina har det inte lätt med Loffe när hon flyttar in. Hon tvingas sortera strumpor, får poäng efter insats och utmanas på frisbee- och boxningsdueller. Även om det också blir en stund över för lite healing.

"Loffe" blev narkoman

Carina Berg sover över hos Janne "Loffe" Carlsson som berättar om sin tid som narkoman och bjuder på lite boxning.

Camilla Henemark om brytningen med Army of Lovers

Den här veckan flyttar Carina Berg in hos Camilla Henemark, vars liv hittills bjudit på både höga berg och djupa dalar: från fotomodell och firad popstjärna till att leva som hemlös på Stockholms gator.

Lotta Engberg - en MILF?

Ryktena om att Lotta Engberg får snuskiga beundrarbrev är överdrivna - men dansbandsstjärnan bryter ihop av skratt när hon får höra vad som skrivs om henne på nätet...

Alban om vännen Denniz Pop

Dr Alban fick hålla tillbaka tårarna när han berättade för Carina Berg om sin bortgånge vän, musikproducenten Denniz Pop.

Jesper trollar loss

Jesper Parnevik visar oanade talanger som trollkonstnär i en bortklippt scen från säsongsstarten av Berg flyttar in.

Carina går husesyn hos Jesper Parnevik

Jesper Parnevik är en av världens främsta golfspelare - och han har huset som bevisar det. Se ett smakprov ur säsongsstarten av Berg flyttar in.

Berg flyttar in

Carina Berg är tillbaka med fjärde säsongen av Berg flyttar in, där hon bjuder på närgångna porträtt av kända personer.

Se Carina Berg sexa loss

När Berg flyttar in till de svenska kändisarna kan vad som helst hända - ibland flyttar hon till och med in i deras fantasier. Se det hetaste Berg-klippet och andra favoriter från säsongen.