Berg flyttar in

Linda Bengtzing om romansen med Magnus Hedman

"Jag var mer trasig än jag trodde", säger Linda Bengtzing när hon berättar om romansen med Magnus Hedman i veckans avsnitt av Berg flyttar in.

I veckans avsnitt av Berg flyttar in hälsar Carina Berg på hos Linda Bengtzing i hennes "örnnäste" i Tyresö.

När samtalet kommer in på livet i offentligheten berättar Linda om den uppmärksammade romansen sommaren 2006 med fotbollsstjärnan Magnus Hedman, ett förhållande som slutade i ett lika uppmärksammat uppbrott när Magnus gick tillbaka till hustrun Magdalena Graaf.

- Mina vänner såg ju verkligheten och såg vårt förhållande. För dem var det inget konstigt: "Ja, nu tog det slut och han var en skitstövel," säger Linda i programmet.

- Jag var nog mer trasig än vad jag trodde, i hjärtat. Ingen har ljugit för mig förut på det sättet.

I slutänden kom det dock något gott ur den jobbiga situationen, menar Linda Bengtzing, som beskriver det som att hon var desto mer redo när hon sedan träffade sin nuvarande man Peter Ståhlgren.

Se Berg flyttar in teckenspråkstolkad

Carina har det inte lätt med Loffe när hon flyttar in. Hon tvingas sortera strumpor, får poäng efter insats och utmanas på frisbee- och boxningsdueller. Även om det också blir en stund över för lite healing.

"Loffe" blev narkoman

Carina Berg sover över hos Janne "Loffe" Carlsson som berättar om sin tid som narkoman och bjuder på lite boxning.

Camilla Henemark om brytningen med Army of Lovers

Den här veckan flyttar Carina Berg in hos Camilla Henemark, vars liv hittills bjudit på både höga berg och djupa dalar: från fotomodell och firad popstjärna till att leva som hemlös på Stockholms gator.

Lotta Engberg - en MILF?

Ryktena om att Lotta Engberg får snuskiga beundrarbrev är överdrivna - men dansbandsstjärnan bryter ihop av skratt när hon får höra vad som skrivs om henne på nätet...

Alban om vännen Denniz Pop

Dr Alban fick hålla tillbaka tårarna när han berättade för Carina Berg om sin bortgånge vän, musikproducenten Denniz Pop.

Jesper trollar loss

Jesper Parnevik visar oanade talanger som trollkonstnär i en bortklippt scen från säsongsstarten av Berg flyttar in.

Carina går husesyn hos Jesper Parnevik

Jesper Parnevik är en av världens främsta golfspelare - och han har huset som bevisar det. Se ett smakprov ur säsongsstarten av Berg flyttar in.

Berg flyttar in

Carina Berg är tillbaka med fjärde säsongen av Berg flyttar in, där hon bjuder på närgångna porträtt av kända personer.

Se Carina Berg sexa loss

När Berg flyttar in till de svenska kändisarna kan vad som helst hända - ibland flyttar hon till och med in i deras fantasier. Se det hetaste Berg-klippet och andra favoriter från säsongen.