Berg flyttar in

"Loffe" blev narkoman

Carina Berg sover över hos Janne "Loffe" Carlsson som berättar om sin tid som narkoman och bjuder på lite boxning.

I säsongens sista Berg flyttar in hälsar Carina Berg på hos Janne "Loffe" Carlsson i hans stora hus utanför Kristianstad. Janne är en man som hunnit med åtskilligt i sitt liv, och för Carina berättar han villigt om bland annat sin korta kriminella karriär, tiden som trummis i duon Hansson & Carlsson och att vara "Loffe" med hela svenska folket.

Vad som kanske inte är allmänt känt är att Janne under en period blev beroende av narkotika. Det var i samband med repetitionerna av pjäsen Connection på Stadsteatern som Janne började ta morfin.

- Alla de här tomtarna provade lite droger, alla höll på och silade lite och då åkte jag dit på det där, berättar han för Carina.

Lyckligtvis blev experimentet inte så långlivat. Jannes bror reagerade på att han tappat i vikt och började se sliten ut, vilket fick Janne att ta tag i problemet.

- Det var ganska kort tid, men det går ju undan. Medvetandet och förståndet bara försvinner...

Istället började Janne träna boxning och kom snart i sitt livs form. Och naturligtvis blir det lite sparring med Carina.

Se ett smakprov ur programmet här ovan.

Se Berg flyttar in teckenspråkstolkad

Carina har det inte lätt med Loffe när hon flyttar in. Hon tvingas sortera strumpor, får poäng efter insats och utmanas på frisbee- och boxningsdueller. Även om det också blir en stund över för lite healing.

Camilla Henemark om brytningen med Army of Lovers

Den här veckan flyttar Carina Berg in hos Camilla Henemark, vars liv hittills bjudit på både höga berg och djupa dalar: från fotomodell och firad popstjärna till att leva som hemlös på Stockholms gator.

Lotta Engberg - en MILF?

Ryktena om att Lotta Engberg får snuskiga beundrarbrev är överdrivna - men dansbandsstjärnan bryter ihop av skratt när hon får höra vad som skrivs om henne på nätet...

Alban om vännen Denniz Pop

Dr Alban fick hålla tillbaka tårarna när han berättade för Carina Berg om sin bortgånge vän, musikproducenten Denniz Pop.

Jesper trollar loss

Jesper Parnevik visar oanade talanger som trollkonstnär i en bortklippt scen från säsongsstarten av Berg flyttar in.

Carina går husesyn hos Jesper Parnevik

Jesper Parnevik är en av världens främsta golfspelare - och han har huset som bevisar det. Se ett smakprov ur säsongsstarten av Berg flyttar in.

Berg flyttar in

Carina Berg är tillbaka med fjärde säsongen av Berg flyttar in, där hon bjuder på närgångna porträtt av kända personer.

Se Carina Berg sexa loss

När Berg flyttar in till de svenska kändisarna kan vad som helst hända - ibland flyttar hon till och med in i deras fantasier. Se det hetaste Berg-klippet och andra favoriter från säsongen.