Bingolotto

Svenskt spelprogram. Programmet som bjuder på bingospel, namnkunniga gäster och musik av välkända artister från Bingolottostudion i Göteborg.

Svenskt spelprogram. Programmet som bjuder på bingospel, namnkunniga gäster och musik av välkända artister från Bingolottostudion i Göteborg.

Lotta Engberg och Jan Bylund leder uppesittarkvällen

Direkt från Göteborg bjuder Bingolotto på sedvanlig uppesittarkväll med bingospel, jultips och överraskningar. Programledare är Jan Bylund och Lotta Engberg.

Jan Bylund och Lotta Engberg leder Uppesittarkvällen i TV4.

På scen uppträder Jill Johnson, Robert Wells, Sofia Källgren, Youngblood, Molly Sandén, Robin Stjernberg från Idol, Vocalettes, Tina Ahlin tillsammans med Jojje Wadenius och Chalmers Sångkör.

Komikern Ann Westin bjuder på humorinslag under kvällen.

Rimstugan består av Björn Hellberg och Mojje.

Dessutom blir det även julkort i form av tv-inslag som skickats från Tomas Ledin, Justin Bieber, Lill-babs, Michael Bublé och Erato/Kesobrudarna, Herman Lindqvist.

Uppesittarkvällen sänds 19:30 i TV4

Se programmet live i TV4 Play

Bingolotto med Casper Janebrink och Agneta Sjödin hela sommaren 2021

PROGRAMINFORMATION
30 år ska givetvis firas. Bland annat med direktsänd Midsommarbingo 25 juni och Bingolotto sommaren lång.
Lotta Engberg och Stefan Odelberg tar med blomster i håret med oss på allt som den svenska midsommartraditionen bjuder. Casper Janebrink och Agneta Sjödin ser därefter till att hålla vår underbara och efterlängtade årstid levande i bästa västkustmiljö.

Ferry Svan kapar ved med motorsåg

Gunde Svans son Ferry siktar på att bli bäst i världen på timbersport och vann JVM-guld i maj i Hamburg. Här visar han upp sina färdigheter i Bingolotto.

Ferry Svan flisar ved i Bingolottos studio

Gunde Svans son Ferry siktar på att bli bäst i världen på timbersport och vann JVM-guld i maj i Hamburg. Här visar han upp sina våghalsiga yxkonster i Bingolotto.

"Ingvar I love you!"

En tittare från Värmland som vunnit en bil på Färgfemman utrycker sina känslor och säger till Ingvar ”Ingvar I love you”

Här grundlurar David Hellenius hela Bingolotto-studion

När Bingolotto firar 25 år passade TV4-programledaren David Hellenius på att skoja till det med frun Renée Nyberg. "Är du singel", frågade en Lars Kull som ringde in till Bingolotto-studion i Göteborg.

Bingolotto tillbaka till TV4

I höst gör Bingolotto entré i kanalen där allt började. Efter sju år i systerkanalan Sjuan är det nu dags för programmet att ta plats i TV4-tablån.