Brolle besökte Nyhetsmorgon för att berätta om varför det blev musik och inte biljard

Söndagens gäst i Nyhetsmorgon var Brolle.
Under samtalet med Kristin Kaspersen berättar han bland annat om hur han började med musiken.

Brolle - Kjell Junior Wallmark - berättade i samtalet med Kristin Kaspersen om sin ungdoms stora passion, biljard.

Det var också i biljardhallen som musikkarriären drog igång. Vid ett tillfälle bytte han till sig en gitarr mot ett fodral för biljardköer.

Efter det började han träna ordentligt på gitarrspelandet.

- Det fanns ingen som fick höra när jag spelade. Det var först på morsans 50-årsfest, då var vi i Spanien, som jag tog fram gitarren. Då hade jag övat i ett år utan att morsan eller någon hade fått veta om det, säger Brolle.

Dessutom berättar han om varför han hoppade av Popstars och krismötet med skivbolaget - redan innan första skivan var släppt.

- Det var rätt tufft, kommer jag ihåg. Vi hade krismöte innan vi ens släppte låten. Bolaget hade hört sig för lite och hiphop var ju modernt på den tiden. Folk var nog rädda helt enkelt, för jag kom ju där och håret hängde och jag sjöng kanske inte som man skulle då heller, säger Brolle.

Stockholm Pride 2021 drar igång – detta händer i veckan

Idag drar Stockholm Pride igång och temat är "Nyckeln till frihet". Liksom förra året blir det ingen vanlig festival i år och inget pridetåg genom stan, men det kommer finnas fysiska evenemang. Vix Herjeryd, ordförande Stockholm Pride, går igenom vad vi kan förvänta oss av Pride-veckan.

Så blir fysisk aktivitet roligt för barnen

Att barn är stillsittande är ett större problem än någonsin. Personlig tränare Mårten Nylén hänger i studion med barnen Livia, Leah och John hur man blandar lek och träning på ett kul sätt.

Alexander tjatade sig till amputation – bortopererade båda benen

I flera år genomled Alexander en oerhörd smärta som orsakades av tumörer i fötterna. Till slut hade det gått så långt att han fick tjata sig till amputation av båda sina underben. Idag, knappt två år senare, åker han sitski, kan leka med sina söner och i början av juli vann han SM i sittwakeboard. Hör hans fantastiska historia i spelaren ovan!

Medaljregnet är här – Josefin Olsson tar silver i segling

Josefin Olsson såg till att segla hem Sveriges fjärde medalj på OS. Svenskan tog tidigare denna morgon hem silvret i seglingsklassen laser radial. Guldet togs av Anne-Marie Rindom, från Danmark, på 71 poäng. Svenskan var alltså tre poäng ifrån en förstaplats.

Linda skrapar hem rejäl semesterresa i dagens triss

Dagens trissvinst kammades hem av ingen mindre än Linda som mer än gärna spenderar pengarna på en välförtjänt semesterresa. Hur stor budgeten blev för det går förstås att se i spelaren ovan!

Mona Tumba om livet med idrottslegendaren Sven Tumba

Den stora idrottsstjärnan Sven och överklassflickan från Östermalm, Mona Tumba, var i decennier ett av Sveriges mest omskrivna par. Nu är Mona aktuell med en ny bok. En släktsaga med arkivmaterial där idrottsliga bragder blandas med privatlivets toppar och dalar i en resa över 1900-talet fram till idag.

Ugnsrostad zucchini med basilikakräm och olivkaviar

Såhär på sensommaren är det säsong för zucchini. En underskattad råvara som många har i trädgården just nu. Kocken Paul Svensson är med oss för att visa vägen till en perfekt somrig souvlaki på zucchini med panzanella och blåmusslor.

Regntoppen: Här har det regnat mest i landet

Veckan som gått har varit väldigt regnig på flera håll i Sverige. TV4:s meteorolog Leon Lee ger oss en spännande överblick på vart i Sverige det faktiskt har regnat som mest senaste dagarna.