TV4 följde med på kontroversiellt överklassafari

I helgen anordnades en omdebatterad bussresa till Saltsjöbaden utanför Stockholm. Organisationen som står bakom resan kallar den för en överklassafari.

En av veckans stora samtalämnen har varit en guidad busstur genom Saltsjöbaden. Organisationen bakom resan menar att det är ett safari för att se hur överklassen lever.

Bland annat har resepaketet sålts med en slogan som lyder "odla ditt klasshat".

TV4 följde med på bussresan och dokumenterade "klassresan".

Livet på landet – Maria testar drängen

Vi fortsätter följa familjen Leesments liv på landet och idag lär de Maria hur bondens väg från jord till bord går till. De pratar även om vad familjen ska göra på sin relativt korta semester.

Bakom kulisserna på inspelningen av Så mycket bättre

Inspelningen av årets "Så mycket bättre" har precis avslutats i Burgsvik på Gotland. Stjärnor som Peter Jöback, Melissa Horn, Thomas Stenström och Maxida Märak är bara några av årets artister som ska tolka varandras musik. Vår reporter Carolin Björnerhag var där för att ta pulsen på årets artister och se vilken plats de egentligen tar i gänget.

Eva Hamilton om misstroendeomröstningen: ”Det här göder politikerförakt”

Eva Hamilton tror att misstroendeomröstningen mot regeringen riskerar att göda politikerförakt hos den breda allmänheten när nyhetspanelen diskuterar om att riksdagen ska rösta om att väcka en misstroendeförklaring mot regeringen Löfven. Nyhetspanalen består av Dick Erixon, chefredaktör Samtiden, Eva Hamilton, fd vd SVT och Rossana Dinamarca, krönikör ETC Göteborg.