Bonde söker fru

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Marie-Louise om André: "Vi fann varandra direkt"

Redan innan Bonde söker fru hade startat fann bönderna Marie-Louise Rungegård och André Ödegård kärleken - i varandra.

Marie-Louise Rungegård och André Ödegård är två av bönderna som hoppades på att finna kärleken - och det gjorde de - men kanske inte riktigt så som det var tänkt. De är störtförälskade i varandra redan innan programmet hunnit starta.

- Jag hade glömt bort känslan, men nu vet jag. Det kanske inte var direkt läge, men det går inte att lura kärleken, säger Marie-Louise Rungegård.

Kärlek vid första ögonkastet

Det var redan vid första mötet med produktionen bakom Bonde söker fru som det brann till i hjärtat hos bönderna. Efter sms, telefonsamtal och till sist mysiga dejter gick det inte att hålla tillbaka kärleken.

- Vi fann varandra direkt. Jag följer mitt hjärta nu och det känns jättebra, säger Marie-Louise Rungegård.

38-åriga Marie-Louise Rungegård bor i småländska Tingsryd tillsammans med sina tre barn - 42 mil från från den nya pojkvännen André Ödegård, 38. Men avståndet kommer snart att krympa - André ska inte bo kvar i Sörmland länge till.

- Han flyttar ner, svarar Marie-Louise glatt.

Sök till Bonde söker fru på TV4

Är du bonde och sugen på att söka kärleken med TV4:s hjälp? Då ska du självklart söka till Bonde söker fru! Ta chansen att nå ut till hela Sverige för att hitta din potentiella livskamrat.

”Känner du ingen attraktion för mig?” – Bonde söker fru 2020

Det är två kvinnor kvar på skogs- och spannmålsbonden Pontus Mikaelssons gård i Dalvik. Och nu börjar pressen göra sig påmind – både bland bonden och de två dejterna. Emmy kräver svar på hur Pontus känner.
”Fan, du ställer mig mot väggen.”’

Jubileumsprogram när Bonde söker fru fyller 15 år

I hela 15 säsonger har Bonde söker fru hjälpt bönder i hela landet att hitta kärleken. Nu är det dags att fira med två fina avsnitt fulla med tillbakablickar och framtidsplaner. Programleder gör Linda Lindorff.

Favoriten Nicklas kommer med tråkigt besked

Redan på Sundbyholms slott blev Nicklas snabbt en av Patriks favoriter, men efter några dagar på gården i Småland måste Nicklas berätta om ett tufft beslut.

Mats och Johannas starka känslostorm - Bonde söker fru 2020

När hästbonden och hovslagaren Mats Thomsson pratar om tillit och flykt när han visar hur man skor hästar så blir Johanna så berörd att hon måste lämna stallet. ”Du förstår inte hur starkt jag känner.”

Skogsbondens osannolika kärlekshistoria

Skogsbonden Jon-Erik från Näsviken blev sjuk i Covid-19 och kunde inte delta i Bonde söker fru – Kärlek åt alla.
Men gick han gå igenom breven han fått - och såg att hans gamla ungdomskärlek Karin hade skrivit ett av dem. ”Vad är det som händer?”

Mats kommer med smärtsamt besked

Några dagars ensam väntan på Covid19-test har gett bonden Mats tid att tänka igenom vilka av kvinnorna han vill fortsätta dejta på gården.

Här är svaret på Mats Covid19-prov – Bonde söker fru 2020

I Bonde söker fru 2020 fick Mats Thomsson, 54, hästbonde och hovslagare, Gotland, ont i halsen. Han agerade snabbt och gjorde ett test för att se om han hade fått Covid-19. Nu har han fått resultatet och kvinnorna ska informeras. ”Tanken på att det kan ta slut har ju funnits.”

Pontus romantiska stund med Isabelle

Redan från början har Isabelle varit en av Pontus favoriter och äntligen lyckas de få lite egentid - något som slutar väldigt bra.

Pär tvingas lämna Linn i Bonde söker fru

Linn Regild från Färingsö i Bonde söker fru - Kärlek åt alla - har fått en koppling till Pär. Men de båda bönderna har det svårt att förena sina liv och när Linn är på singeldejt så lämnar Pär området eftersom han måste hem och jobba. ”Jag hoppas på det bästa och att jag kommer tillbaka.”

Bonde-Patrik svimmade av på gården

Plötsligt svimmade skogsbonden Patrik Fernlund av på sin gård hemma i Kråksjö och fick föras i ambulans till sjukhus.