Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Marcus Schenkenberg om bästa dejten

Frossa i klipp med Marcus Schenkeberg och läs hans svar på tittarnas frågor. Bland annat berättar han om hur en perfekt dejt skulle se ut.
- Viktigt med rätt kemi, skriver han.

Tittarnas frågor och Marcus Schenkenbergs svar:


Elin:
Vilken dans har varit roligast att dansa en så länge? Vill också hälsa till Maria som är världens bästa danslärare! Hejar på er!

Marcus svarar:
Tango!


Madeleine B:
Om man skulle dejta dig, hur skulle en normal dejt med dig se ut då? Och vad är det som kvinna som får ditt hjärta att smälta?

Marcus svarar:
Jag går inte så mycket på dater men om jag skulle göra det så skulle det bli en mysig middag med en tango efteråt! Madeleine, det går inte att beskriva speciella egenskaper, det viktiga är att vi har den rätta kemin.


En gammal elev:
Jag vill bara säga grattis till dig Marcus för du har fått den bästa partnern man kan få! Snällare lärare kan man inte ha! Jag hejar på dig och Maria!

Marcus kommenterar:
Tack din gamla elev! Oftast är hon snäll... Om jag gör rätt steg.

Maria kommenterar:
Tack det var snällt sagt. Jag har också fått den bästa partnern!

Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.