Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Parens öde ligger i dina händer

Vilken skräll och tittarstorm det blev när en förvånad och besviken Agneta Sjödin fick stiga av dansgolvet. Hur kunde det ske? Här får du förklaringen till hur poängsättningen går till i Let´s dance, varför Agneta åkte ut och hur ni tittare avgör vem som får lämna programmet härnäst.

Juryns fyra medlemmar sätter var sin poäng från 1-10 på dansparen. Juryns sammanlagda poäng räknas sedan enligt ett rankingsystem där det bästa paret får ex 12 poäng, det näst bästa 11 osv.

Samma sak händer med telefonrösterna, det vill säga det par som får flest röster av er tittare får 12 poäng, det par som får näst flest röster 11 poäng osv.

Sen räknas juryns och tittarnas poäng ihop, och det par som fått minst poäng får lämna Let´s Dance. Får två par lika många poäng vinner det paret som fått högst poäng av tittarna.

Antal poäng utgår från hur många par som är kvar i tävlingen, är det 12 par är 12 högsta poäng, är det 11 par är högsta poäng 11 osv.

Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.