Lördagar 20:00

Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Christina Samuelsson

Christina vann sin första danstävling som sjuåring, och på den vägen är det. Men när det gäller Let's Dance är hon lika färsk som sin partner Uffe larsson.

Bor/uppväxt i: Bor i Hammarby sjöstad, men är född och uppvuxen i Nyköping

Familj: Mamma, bror med fru och en dotter, samt syster med man och två döttrar

Yrke: Ekonom samt dansare

Om jag inte vore ekonom skulle jag blivit: Musikalartist eller personlig tränare

Intressen: Jag gillar att dansa, träna, sjunga, umgås med mina vänner, designa kläder, och när tillfälle ges reser jag gärna till nya spännande platser runt om i världen

Något ni inte visste om mig: Jag är en riktig teaterapa

Ovana: Jag är ett riktigt godismonster

Danserfarenhet: Jag har dansat sedan jag var 7 år. Jag började tävla i bugg, rock & roll, jitterbugg och disco. Men gick inom kort över till 10-dans. Jag vann min första tävling som 7-åring. Jag kom tvåa i SM i 10-dans 1994. Har under flera års tid fram till 1999 varit bland sveriges sex bästa par inom modern dans. 2001 flyttade jag till England för att där dansa med en engelsman, Brian Redmond. Vår bästa placering fick vi i Royal Albert Hall okt 2001, på den stora internationella tävlingen International, då vi kom till semifinal. Det är nog mitt bästa dansminne

Dansar helst till: Jag gillar att dansa till nästan all musik där jag kan hitta en känsla i musiken

Här dansar jag helst: Jag dansar helst i direktsändning i Let's dance, samt på trevliga klubbar med r'n'b and funk

Dans jag fasar för i Let's dance : Jag fasar nog mest för jiven då det är en riktigt snabb dans, även pasodoble kan bli klurig

Om Ulf som partner: Ulf är en mycket glad och social person, mycket positiv samt motiverad att lära sig dansa. Framförallt har Ulf underbar humor samt nära till skratt, vilket gör träningarna mycket roliga. Det kommer att bli jättekul att få dansa med Ulf och lära känna honom som person

Beskriver helst min dansstil som: Min dansstil skulle jag nog beskriva som mycket klassisk, ren och stilfull

Så spenderar jag helst mina söndagar: Mina söndagar spenderar jag helst tillsammans med mina vänner

Dansförebild: Luca and Lorraine Baricci, samt Hanna Kartunen

Här utses vinnaren av Let’s dance 2021

Finalparen har gett max av sig själva i tre danser och vi har fått se en sprakande dansshow. Juryns poäng är utdelade och det är dags att redovisa tittarnas röster. Vem vinner Let’s dance 2021 och får lyfta glasskon?

Filip Lamprecht vinner Let’s dance 2021

Efter kanske Let’s dance mest jämna final någonsin är det Filip som vinner årets final och får lyfta glasskon.
– Jag har inga ord. Jag har så tacksam, säger Filip.

Keyyo & Hugo utmanas av juryn med en samba

I premiären av Let’s dance 2021 dansade Keyyo & Hugo samba till Sias “The Greatest”. Nu utmanar juryn dem att dansa om den i semifinalen av Let’s dance 2021.

Här antar Anis & Katja juryns quick step-utmaning

Det är juryns kväll i Let’s dance och de har därmed bestämt att Anis & Katja ska få dansa om sin quick step som de gjorde i premiären av Let’s dance. De dansar till “Blinding Lights” av The Weekend.

Michel Tornéus åker ur Let’s dance i kvartsfinalen

Efter en kvartsfinal med otroligt hög nivå, en helt ny utmaning och spännande duell blev det Michel som fick lämna Let's dance.
- Jag har haft jättekul så det känns tråkigt att behöva lämna, sa Michel Tornéus som dansar med Jasmine Takács.