Körslaget - med Lottodragningen

Team Brolle

Här är alla medlemmar i Team Brolle

Jonas Lundström , 34 år, driver Western Farm i Boden och har ingen körerfarenhet men är sångare i ett band.

Sanne Nyström , 18 år, studerar och har varit med i skolkören sedan barnsben och går på en musiklinje nu.

Frida Pekkari , 17 år, Studerar, andra året på estetiska musik och har sjungit med i barn och ungdomskörer sedan hon var liten.

Julia Hanson, 16 år, är studerande och har sjungit i kör i ca 10 år. Det började med kyrkans sjung och lek och nu i en gospelkör.

Magdalena Nilsson, 16 år, studerar på linjen estet med inriktning musik och har sjungit i kör till och från sedan tioårsåldern.

Linnéa Bäcklund, 17 år, Pluggar musik på estetiskaprogrammet och har sjungit i skolkörer främst, men har även samarbetat med diverse gospelkörer.

Ingela Gustafsson , 22 år, arbetar som vårdare inom handikappomsorgen och sjunger i Perbackakören.

Malin Lahti , 17 år, Pluggar musik på estetiskaprogrammet och alltid sjungit men började sjunga i kör när hon var 9- 10 år.

Jenny Lindblom , 29 år, är mammledig gymnasielärare som sjöng i skolkör på högstadiet och efter det mest solosång, shower m.m.

Veronica Strandberg , 17 år, studerar på musikestetisktprogram och har inte så stor körerfarenhet mer än från skolan.

Emma Westbrandt , 16 år, Studerar och började sjunga vid ca 4 års ålder. Har sjungit i ungdomskörer i kyrkan och i skolkör.

Marie Strandqvist , 50 år, är egenföretagare och driver Eldsjälen i Boden. Har sjungit med Perbackakören i drygt ett år.

Emma Westbom, 18 år, Studerar på estetiskt gymnasium med musikinriktining och har mest körerfarenhet från musiktimmarna i skolan.

Henrik Ahlström , 33 år, arbetar som skidlärare och har ingen egentlig körerfarenhet men har hållt på med musik sen han var 15 år.

Andréas Forsman , 16 år, pluggar och har ingen egentlig körerfarenhet utöver skolkören.
Mikael Sandling, 21 år, arbetar som montör och har fått sin körerfarenhet i skolan.

Elin Bergdahl, 18 år, studerar och har fått sin körerfarenhet från skolkören.

David Fjällborg , 19 år, har sjungit i kör under skoltiden och gick till slutaudition i Idol 2006.

Anders Norman , 64 år, pensionerad trafikpolis som har mer än 25 års körerfarenhet och har sjungt med i nuvarande kören Chorisma i tio år.

Josefin Löfgren

Här är körledarna i Körslaget 2013

Den 7 september drar den sjunde säsongen av Körslaget igång. Gry Forssell är fortfarande programledare, men körledarna är nya. Lär känna dem lite bättre här.

Körslaget julspecial

I Körslaget julspecial står julsång i fokus när Gry Forssell bjuder in alla körer från höstens säsong för att sprida julstämning.

Här är finallåtarna i Körslaget 2012

Team Putte och Team Hoffsten drabbar samman i finalen av Körslaget 2012 - och du röstar fram vinnaren. Här hittar du alla kvällens låtar och telefonnummer.

Team Bagge fick lämna körslaget

Efter säsongens fjärde del av Körslaget var det Team Bagge som tvingades åka hem. Det var i kvartsfinalen som de lämnade med låtarna Poison och Twistin' the night away. - Jag kände på mig det, sa Anders Bagge efter beskedet. Jag är lite rörd just nu.

Team Rolinski fick lämna Körslaget

Efter säsongens tredje del av Körslaget var det Team Rolinski som tvingades åka hem.
Deras version av Chariots of fire räckte inte hela vägen.
- Det är 20 nya vänner man fått och man hade ju hoppats vara med på den här resan lite till, sa Martin Rolinski efter beskedet.

Putte Nelsson - en pianist och låtskrivare

Putte Nelsson är för många känd som en av pianisterna i SVT:s program Så ska det låta. Putte Nelsson har även skrivit låtar åt flera artister och har en stor kör.