Bingolotto

Svenskt spelprogram. Programmet som bjuder på bingospel, namnkunniga gäster och musik av välkända artister från Bingolottostudion i Göteborg.

Svenskt spelprogram. Programmet som bjuder på bingospel, namnkunniga gäster och musik av välkända artister från Bingolottostudion i Göteborg.

Lotta möter Magnus Carlsson

I söndagens Bingolotto är Lotta nyfiken på Magnus Carlsson.

Magnus Carlsson firar 15 år som artist men har egentligen en livslång artistkarriär. Redan som liten var han musikfröknarnas älskling, gossen med guldstrupen.

Som 12-åring tävlade han i SVTs Stjärnskott och 1992 sjöng han i Bingolotto med sitt egna nya band Barbados.

Lotta har bjudit in hemliga gäster som ska hjälpa till att berätta den sanna historien om Magnus Carlsson och dessutom utlovas många unika TV-klipp och privata fotografier.

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson kikar dessutom förbi och spelar sin folkkära Änglahunden, som en särskild hyllning till Magnus älskade vovvar.

Dessutom ska Magnus själv sjunga tre av sina största hits!

Bingolotto den 7 december kl 19 – 21 i TV4 plus.

Bingolotto med Casper Janebrink och Agneta Sjödin hela sommaren 2021

PROGRAMINFORMATION
30 år ska givetvis firas. Bland annat med direktsänd Midsommarbingo 25 juni och Bingolotto sommaren lång.
Lotta Engberg och Stefan Odelberg tar med blomster i håret med oss på allt som den svenska midsommartraditionen bjuder. Casper Janebrink och Agneta Sjödin ser därefter till att hålla vår underbara och efterlängtade årstid levande i bästa västkustmiljö.

Ferry Svan kapar ved med motorsåg

Gunde Svans son Ferry siktar på att bli bäst i världen på timbersport och vann JVM-guld i maj i Hamburg. Här visar han upp sina färdigheter i Bingolotto.

Ferry Svan flisar ved i Bingolottos studio

Gunde Svans son Ferry siktar på att bli bäst i världen på timbersport och vann JVM-guld i maj i Hamburg. Här visar han upp sina våghalsiga yxkonster i Bingolotto.

"Ingvar I love you!"

En tittare från Värmland som vunnit en bil på Färgfemman utrycker sina känslor och säger till Ingvar ”Ingvar I love you”

Här grundlurar David Hellenius hela Bingolotto-studion

När Bingolotto firar 25 år passade TV4-programledaren David Hellenius på att skoja till det med frun Renée Nyberg. "Är du singel", frågade en Lars Kull som ringde in till Bingolotto-studion i Göteborg.

Bingolotto tillbaka till TV4

I höst gör Bingolotto entré i kanalen där allt började. Efter sju år i systerkanalan Sjuan är det nu dags för programmet att ta plats i TV4-tablån.