Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Magnus Samuelsson

Namn: Magnus Samuelsson
Ålder: 38 år
Yrke: Kraftsport
Familj: Fru Kristin och barnen David, 6 år och Sara 4 år.

Min danserfarenhet: Har ingen erfarenhet alls! Räknas bröllopsvalsen för 12 år sedan?

Blev jag när jag fick frågan om att vara med i Let´s Dance: Glad och förskräckt! Övertalad av min fru att medverka.

Min första dans hade jag med: Om man inte räknar med någon fumlig tryckare fem i två på någon krog i ungdomen, så är det nog med Annika.

Dansmoves som jag envisas med att göra på dansgolvet (men som inte gillar egentligen): Har inga moves egentligen. Det är det jag hatar mest!...

Berätta något som tv-tittarna inte vet om dig: Jag har ett stort intresse av motorsport och jag driver ett äventyrcenter med många motoraktiviteter.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.