Körslaget - med Lottodragningen

Robert Wells och hans kör från Falkenberg åkte ut

Det blev något av en skräll när den av många segertippade kören Team Wells åkte ut ur Körslaget. Robert Wells kör har nu framfört sin sista låt i Körslaget och åker hem till Falkenberg.

Det gick inte att missa Team Magnus förvånade glädje när Gry läste upp att de var den tredje och sista kören att gå vidare till nästa veckas körslag. Och det var nog många som hoppade till i tv-sofforna också när de förstod att Team Wells åkt ut. Men inte körledaren själv.

- Jag är faktiskt inte förvånad. Alla var skitbra i kväll, säger Robert Wells strax efter beskedet.

I Körslaget kunde vi se att Robert Wells tog beskedet med lugn. Han sa sig mest vara glad över hur roligt det varit att vara med i Körslaget. Körledarens lugn kan bero på att han vet något som vi andra inte känner till.

- Vi har ett nytt gig redan på onsdag, berättar Robert Wells.

Här är körledarna i Körslaget 2013

Den 7 september drar den sjunde säsongen av Körslaget igång. Gry Forssell är fortfarande programledare, men körledarna är nya. Lär känna dem lite bättre här.

Körslaget julspecial

I Körslaget julspecial står julsång i fokus när Gry Forssell bjuder in alla körer från höstens säsong för att sprida julstämning.

Här är finallåtarna i Körslaget 2012

Team Putte och Team Hoffsten drabbar samman i finalen av Körslaget 2012 - och du röstar fram vinnaren. Här hittar du alla kvällens låtar och telefonnummer.

Team Bagge fick lämna körslaget

Efter säsongens fjärde del av Körslaget var det Team Bagge som tvingades åka hem. Det var i kvartsfinalen som de lämnade med låtarna Poison och Twistin' the night away. - Jag kände på mig det, sa Anders Bagge efter beskedet. Jag är lite rörd just nu.

Team Rolinski fick lämna Körslaget

Efter säsongens tredje del av Körslaget var det Team Rolinski som tvingades åka hem.
Deras version av Chariots of fire räckte inte hela vägen.
- Det är 20 nya vänner man fått och man hade ju hoppats vara med på den här resan lite till, sa Martin Rolinski efter beskedet.

Putte Nelsson - en pianist och låtskrivare

Putte Nelsson är för många känd som en av pianisterna i SVT:s program Så ska det låta. Putte Nelsson har även skrivit låtar åt flera artister och har en stor kör.