Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Isabellas 50-talslook

Så här får du Blondinbellas jive-look med vackra ögon och rosa läppar.

För att skapa de perfekta ögonen med flytande eyeliner:
Håll hakan högt så att du automatiskt tittar lite neråt och släta ut ögonlocket med hjälp av med ett finger. Applicera den svarta eyeliner med pennan liggande från inre ögonvrån och utåt, längs din övre fransrad. Se till att linjen blir smalast längst in och bredare utåt för att ge ögat ett extra lyft.
Avsluta med en volymmascara.

Produkter som användes till looken:

Ögonen: Line Definer Liquid eyeliner, svart
Colossal Volum Express mascara

De rosa 50-talsläpparna: Watershine Elixir # 550 Vibrant Fuchsia

Let’s dance:s makeup-expert Linda Mehren skapade en bas på Isabella innan hon la makeup på ögon och läppar. En bas är ytters viktig för att makeupen ska sitta och för helhetsintrycket. En bas läggs också för att trolla bort mörka ringar och blemmor. Vill du få en mattare känsla kan du göra några drag med puderborsten över den så kallade t-zonen.
Till basen hör också rouget. I den här looken använde Linda ett aprikos-färgat rouge.

Produkter som användes till basen: Pure Mineral Liquid Foundation # 30
Pure Mineral Liquid Concealer (runt ögonen)
Dream Matte Powder (t-zonen). För att få den rätta fräscha känslan på kinderna använde hon Pure Mineral Rouge i färgen Peach.

Samtliga produkter kommer från Maybelline.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.