Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Makeup-experten Linda svarar #4

Let's dance-sajtens makeup-expert Linda Mehrens svarar på dina frågor om makeup.

Jag heter: Christina
Jag bor: Sundsvall
Min fråga: Jag är snart 50 år och använder Kanebos puder och brun ögonskugga + svart kajal till både vardags och fest. Är lite feg på att prova nåt nytt. Jag har blå ögon och mörkt hår. Hjälp mig.
Lindas svar: Din make-up låter perfekt tycker jag. Om du vill ändra något så gör en mer naturlig make-up med en starkare mun någon gång. Var aktsam med puder. Ju äldre man blir, desto mindre puder ska man använda. Puder framhäver linjer. /Bästa hälsningar Linda Mehrens

Jag heter: Anna
Jag bor: Göteborg
Min fråga: Hej Linda!
Det är så att jag har ganska tjocka ögonbryn naturligt och när jag nopprar dem får jag en vit rand under ögonbrynet som skiljer sig ganska mycket från resten av ögonhudfärgen. jag har försökt täcka över den med foundation, concealer, ögonskugga mm. har du något bra tips?
Lindas svar: Det enda jag kan råda dig till är concealer. Om den inte blir lika mörk som resten är det ju egentligen inget problem. Du får en naturlig highlighter. Kan det bli bättre? /Bästa hälsningar Linda Mehrens

Jag heter: Elin Bergman
Jag bor: Älvängen
Min fråga: Hej! Jag har provat flera olika tekniker och olika mascaror, men hur jag än gör så får jag ingen spridning på mina ögonfransar. Hur ska jag göra för att de ska sluta klumpa sig? Med vänlig hälsning Elin
Lindas svar: Prova Define a lash från Maybelline New York. Garanterat klumpfri. /Bästa hälsningar Linda Mehrens

Jag heter: anki
Jag bor: karlstad
Min fråga: hej, jag har försökt att göra sotade ögon som du gör på jeanette, har köpt grön + svart ögonskugga från maybelline tittat på klippet hundra gånger, men mina ögon blir som en grå massa + att det ser ut som jag har slagit mig. jag gör ju som du visar så jag fattar inte varför det blir så?
Lindas svar: Det är viktigt att du använder BRA penslar. En som du applicerar med och en som du suddar de skarpa linjerna med. Den gröna skuggan ska ligga ca 5 mm utanför den svarta. Prova att bara lägga den gröna upp till globlinjen och sudda den skarpa kanten. Lägg sedan den svarta skuggan bara precis närmast franskanten. Den behöver inte gå upp så högt. Lycka till! /Bästa hälsningar Linda Mehrens

Jag heter: Stina
Jag bor: Enköping
Min fråga: Visst är det jättesnyggt med sotade ögon, skulle gärna vilja ha det själv men jag inbillar mig att det är lättare att få det snyggt på "släta" ögonlock. Har du något förslag för oss som 40+are där ögonlocket har mer hud än på en 20 åring?
Lindas svar: Det är väldigt svårt för mig att dra alla 40+are över en kam. Jag har vänner på 45 som är supersnygga i sotade ögon. Jag gillar naturliga ögon. En snygg hudtonad basfärg över hela locket med lite brunt närmast franskanten är otroligt snyggt på vem som helst. /Bästa hälsningar Linda Mehrens

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.