Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Velvet ordnar efterfesten

När vinnaren av Let´s dance 2009 korats på fredag bär det av till festen på Café Opera där albumaktuella Velvet står på scen.
- Det kommer bli party som om det vore 1700-tal! utlovar Velvet.

Du har gått på Balettakademien?

- Ja, det var länge sen men jag har ett väldigt nära förhållande till dans. Men jag har aldrig dansat pardans och är väldigt imponerad av Laila och Magnus.

Vem hejar du på?

- De är båda väldigt duktiga. Det är ju väldigt otippat att Magnus skulle bli så bra med sin storlek. Sen känner jag ju med Laila som också är gammal dansare och behöver lära om helt. De skulle förtjäna en vinst båda två.

Har du någon favorit från säsongen som du hoppas att du hittar på dansgolvet på fredag?

- Ja, Morgan Alling! Han verkar vara en sån härlig person, så honom hoppas jag att jag stöter på.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.