Körslaget - med Lottodragningen

Förra trailern fick pris

Gry Forssell som kejsare och Robert Wells som härförare gick hem i Europa. Nu prisas trailern för TV4-succén Körslaget internationellt. – Jag blev grymt glad, säger Johan Fernstedt, trailerchef på TV4.

Den prestigefyllda Promas/BDA Europé Awards är en tävling i trailers och marknadsföring. TV4 fick som enda svenskar ta emot silver i underhållningskategorin.
- Vi vann tack vare musik kombinerat med humor och ett universalt tilltal, säger Johan Fernstedt.

I trailern möts körledarna Robert Wells , Erik Segerstedt och LaGaylia Frazier i ett gladiatorslag – med programledaren Gry Forssell som kejsare i en colosseumliknande arena. Robert Wells berättade att han kände sig som en rockstjärna under inspelningen.

Hur ska TV4 toppa den här trailern inför en eventuellt kommande säsong av Körslaget?
- Vi får göra en "battle of the moon", säger Johan Fernstedt.

Teamet bakom trailern är Helena Regnér, projektledare, Ulrika Biding, Creative Director, Niklas Ladberg, regissör, Magnus Aktén, Senior Creative och Thabo Malmén, producent.

De blev först att lämna Körslaget 2013

Till slut stod det mellan team Wille och team Sonja när det var dags för det första laget att lämna Körslaget 2013. Här ser du vilka som fick lämna.

Här är körledarna i Körslaget 2013

Den 7 september drar den sjunde säsongen av Körslaget igång. Gry Forssell är fortfarande programledare, men körledarna är nya. Lär känna dem lite bättre här.

Körslaget julspecial

I Körslaget julspecial står julsång i fokus när Gry Forssell bjuder in alla körer från höstens säsong för att sprida julstämning.

Här är finallåtarna i Körslaget 2012

Team Putte och Team Hoffsten drabbar samman i finalen av Körslaget 2012 - och du röstar fram vinnaren. Här hittar du alla kvällens låtar och telefonnummer.

Team Bagge fick lämna körslaget

Efter säsongens fjärde del av Körslaget var det Team Bagge som tvingades åka hem. Det var i kvartsfinalen som de lämnade med låtarna Poison och Twistin' the night away. - Jag kände på mig det, sa Anders Bagge efter beskedet. Jag är lite rörd just nu.

Team Rolinski fick lämna Körslaget

Efter säsongens tredje del av Körslaget var det Team Rolinski som tvingades åka hem.
Deras version av Chariots of fire räckte inte hela vägen.
- Det är 20 nya vänner man fått och man hade ju hoppats vara med på den här resan lite till, sa Martin Rolinski efter beskedet.

Putte Nelsson - en pianist och låtskrivare

Putte Nelsson är för många känd som en av pianisterna i SVT:s program Så ska det låta. Putte Nelsson har även skrivit låtar åt flera artister och har en stor kör.