Let's dance

Följ med när kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet tillsammans med landets bästa tävlingsdansare. Varje vecka lär de sig nya danser samtidigt som de försöker imponera på den hårda juryn.

Let's dance tillbaka nästa år

Kändisar och proffspar dansar vidare i TV4. Nu är det klart att det blir ett Let’s dance 2010. – Tänk att få se Göran Persson bland deltagarna, säger Jessica Almenäs till tv4.se

Vinterns stora succé avslutades med en superfinal i fredags där Magnus Samuelsson och Annika Sjöö tog hem segern. Finalen sågs av mer än två miljoner tittare och nu vill TV4 köra en femte säsong.

- Det känns självklart att fortsätta med ett så populärt program. Vi är jättestolta och glada och tittarsiffrorna har varit överväldigande bra, säger Fredrik Arefalk, programchef på TV4.

Under helgens final gjorde tv4.se en undersökning bland årets stjärnor i tävlingen om vilka de vill se på dansgolvet nästa år.

- Statsministern vore ju något, fast det går väl inte. Men Göran Persson, tänk att få se honom dansa, säger Jessica Almenäs som lett programmet i två säsonger tillsammans med David Hellenius.

Petra Mede och David Lindgren blir nya programledare för Let’s Dance 2021

I 15 säsonger har Let’s Dance samlat Sverige framför glittrande underhållning fyllt av dansanta kända personer, en och annan oanad talang och spektakulära shownummer. Det populära programmet har skapat minnen för livet för både deltagare och tv-publik, och TV4 kan idag avslöja att det blir Petra Mede och David Lindgren som kliver in på dansgolvet som nya programledare inför den kommande säsongen.

John Lundvik vinner Let’s Dance 2020

Efter en sprakade och spännande final står John Lundvik som vinnare av Let’s Dance 2020.
- Wow jag vet inte vad jag ska säga, säger John Lundvik.

Det här dansar finalisterna på fredag

Nu är det inte långt kvar till finalen av Let’s Dance 2020 där det ska avgöras vem av Sussie Eriksson och John Lundvik som står som slutlig vinnare.

Finalvecka i Let’s Dance 2020

På fredag gör finalisterna John Lundvik och Sussie Eriksson upp om den eftertraktade glasskon. Tillbaka i studion är också säsongens deltagare som ska dansa varsin dans.