Premiär 20 juni

Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Sponsorer

Gevalia
Risskov
Dr Oetker
Videoslots

Publikens frieri till Loa Falkman: "Vi ses efter showen"

Loa Falkmans version av Min älskling du är som en ros gick minst sagt hem hos publiken i Lotta på Liseberg. Mitt under låten kom en kvinna fram med två rosor till sångaren.
- Vi ses efter showen, sa Loa Falkman efter att han sjungit klart.

Som vanligt bjöd Lotta Engberg på sång, värme och roliga skratt i Lotta på Liseberg. Men ett av de finaste ögonblicken inträffade kanske under pausen. Tv4.se:s trogna tittare kunde under en av pauserna se Loa Falkman sjunga Min älskling du är som en ros. En låt som både Lotta Engberg och publiken berördes av. Och mitt i sången lämnade en kvinna över två rosor till Loa Falkman på scen. Och efter att han sjungit klart kunde inte Loa låta bli att tacka för blommorna.

- Vad heter du? Vi ses efter showen, sa en charmad Loa Falkman.

Se låten och blomsteruppvaktningen i klippet ovan.

Artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021

PROGRAMINFORMATION
Med start den 20 juni bjuder Lotta Engberg in till en ny säsong av Lotta på Liseberg fullspäckad med musik och sång av en mängd populära gästartister såsom Loreen, Newkid, Charlotte Perrelli och Tusse.

Det här händer i premiären av Lotta på Liseberg 2021

Äntligen har det blivit dags för Lotta Engberg att dra igång en ny härlig allsångssommar! Stjärnorna som gästar premiären är inga mindre än Lena Philipsson, Clara Klingenström, Sonja Aldén, Myra Granberg, Rymdpojken, E-Type och Eurovision-vinnarna Måneskin.

Publik till Lotta på Liseberg i sommar

Det blir publik och allsång i årets upplaga av Lotta på Liseberg. Totalt släpps 500 publikplatser framför Stora Scenen, anpassade efter Folkhälsomyndighetens restriktioner.

Lotta på Liseberg - tillbaka på TV4 sommaren 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni. Om det blir publik på plats framför Stora Scenen återstår att se. – Jag längtar så vansinnigt mycket efter att få träffas igen!, säger Lotta Engberg.

Lotta på Liseberg kommer tillbaka 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni.