Big Brother Sverige

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Följ med på ett av världens mest omtalade sociala experiment. I 100 dagar lever en grupp deltagare inlåsta i ett hus, utan någon kontakt med omvärlden, helt styrda Big Brothers hårda regler.

Dennis Asteson: "Jag är fan kär i dig"

Känslosamt möte mellan Emelie Svensson och Dennis Asteson i Big Brother. - Jag är kär i dig!

Det är söndag vilket innebär att semesterveckan i Big Brother lider mot sitt slut. Det har varit en fartfylld vecka med skratt, tårar, känslostormar - och ett antal resor.

Veckan började med en klassisk charterresa i Sällskapsresans tecken, och först ut med att få besök från utsidan blev Pedram. Efter en lång väntan i passkontrollen så landade deltagarna i USA på onsdagsmorgonen, där det bjöds på att från korvätartävling till catwalks och Nardos överraskades med ett energifyllt besök av vännerna från utsidan. Under torsdagen hamnade vi på backpacker-resa i Australien och husgästerna skulle ta sig igenom den exotiska bushen för att vinna ett härligt pris. Det blev dubbelt upp med känslor i Annexet när både Simon och Judith fick träffa sina anhöriga efter 88 dagar i Big Brother-huset.

Fredagen kom tillsammans med pjäxor, mössor och skidtävlingarna - deltagarna hade nämligen hamnat i fjällen! Madelene fick äntligen se sin syster och bästa kompis, ett möte fyllt med både tårar och glädje. Kvällen avrundades med en vinkväll för Nardos och Judith; något som de fick avnjuta tillsammans med den ökände Big Brother-Berra. Vi avslutade veckan med sann festival-anda, med regn, rock och tält på utegården. Emelie fick även gå igenom en känslomässig berg- och dalbana när hon först möttes av en digital hälsning från föräldrarna, och sedan överraskades av bästa vännerna från Ystad. Sist men inte minst fick Tanja ett mycket efterlängtat besök från nära och kära, och man kan lugnt säga att dessa återträffar gav den boosten som behövdes inför den tuffa veckan som komma skall.

Efter att veckans nomineringspoäng räknats ihop stod det klart att Emelie Svensson, Pedram Aghabeh och Madelene Billman hänger löst inför måndagens veckofinal. Detta blir alltså den sista veckofinalen innan den stora säsongsfinalen av Big Brother 2021 - och vilken spännande vecka vi har framför oss tills dess.

En söndag fylld av känslor

Som tidigare nämnt har veckan varit fylld av besök från utsidan. Söndagen var inget undantag där den största händelsen var när Dennis Asteson besökte Emelie Svensson och berättade för henne att:

- Jag är fan kär i dig.

Som om det inte var nog blev det fler besök i annexet av Stephanie Harvey, Jaqueline Lysholm och Therese Skog.

Simon Ejdertoftg blir överraskad av Jaquline Lysholm och Stephanie Harvey.
Pedram Aghabeh får besök av Therese Skog i Big Brother.