Bonde söker fru

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Dejtingsugna singelbönder får hjälp med att hitta kärleken. Bönderna får brev från sina potentiella partners och väljer ut sina favoriter. Några av dem kommer så småningom att flytta in hos sin favoritbonde för att se om kärlek uppstår.

Jubileumsprogram när Bonde söker fru fyller 15 år

I hela 15 säsonger har Bonde söker fru hjälpt bönder i hela landet att hitta kärleken. Nu är det dags att fira med två fina avsnitt fulla med tillbakablickar och framtidsplaner. Programleder gör Linda Lindorff.

I jubileumsprogrammet av Bonde söker fru åker vi tillbaka dit allting började - Sundbyholms slott. Här ser Linda tillsammans med flera bönder från tidigare säsonger tillbaka på tiden som har gått och pratar om såväl nutid som framtid. Tittarna bjuds också på en och annan överraskning, bland annat ett frieri.

Bönderna som är med i första avsnittet:

 • Karl-Petter Bergvall, säsong 2

 • Fredrik Karlsson, säsong 2

 • Bengt Erlingsson, säsong 7

 • Johan Wadborg, säsong 7

 • Stefan Hildingsson, säsong 10

 • Sigrid Bergåkra och Jesper, säsong 11

 • Simon Ohlsson och Amanda, säsong 13

 • Susanna Karlsson, säsong 13

Bönderna som är med i andra avsnittet:

 • Mikael och Marita Larsson, säsong 1

 • Nils-Olof Olsson och Carina Tropp, säsong 8

 • Mikael Karlsson och Catharina Friberg, säsong 8

 • Sebastian och Petra Liljeblad, säsong 9

 • Joacim Rickling och Caroline Kejbert, säsong 12

 • Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson, säsong 13

Bonde söker fru - 15-årsjubileum sänds den 3 och 10 december kl. 20.00 på TV4. Programmet går också att se på TV4 Play och C More.

Greta i Västmanland söker passion, kärlek och ett "vi"

27-åriga Greta från Kärrbo utanför Västerås är redo att hitta sin stora kärlek. Hon driver en ekologisk gård med hästar, kor, får och grönsaksodlingar tillsammans med sin familj. Skicka ett brev till Greta på tv4.se.

Mikael "Backis" Backstulid längtar efter kärlek och barn

Mikael, eller Backis som han kallas, är skogsbonde och bor på en gård i vackra Östergötland. Backis är en kärlekslängtande vasaloppsfantast med stor passion för lantbruket och gamla bilar. Skicka ett brev till Backis på tv4.se.

Här är bönderna i Bonde söker fru 2021

PROGRAMINFORMATION
För sextonde året i rad ger sig Linda Lindorff ut i landet för att träffa singelbönder på jakt efter kärleken. Den 8 april sänds årets castingprogram inför Bonde söker fru 2021.

Pelle efter uppbrottet: "Jag räckte inte till"

I Bonde söker fru 2019 träffade Pelle brevskrivaren Karin och deras kärlek växte snabbt. Ett år senare har de gått skilda vägar. Linda Lindorff gör ett återbesök och Pelle berättar vad som har hänt.

Bytte gården mot – en gård

I Bonde söker fru 2019 blev Oscar Fjärrstrand upp över öronen förälskad i Cissi Pettersson. Och kärleken håller i sig. ”Ett av de bästa åren i mitt liv.”

Sök till Bonde söker fru på TV4

Är du bonde och sugen på att söka kärleken med TV4:s hjälp? Då ska du självklart söka till Bonde söker fru! Ta chansen att nå ut till hela Sverige för att hitta din potentiella livskamrat.

Har inte hörts sedan kärleksresan

När Linda Lindorff besöker Mats Thomssons gård för att kolla hur det gått e kärleksresan med Johanna är det en besviken Mats som väntar. Efter resan har paret nämligen inte träffats alls.

Hittade ny kärlek – i gamla brevhögen

Erik Parai valde Emma i Bonde söker fru och åkte på kärleksresa. Men sedan gled de isär och Erik vände sig istället till den gamla brevhögen som Bonde söker fru lämnat kvar. Och där hittade han en ny kärlek.