Extern länk
Början på sidans innehåll

Kockarnas kamp

Kockarnas kamp

Tio framstående och revanschlystna kockar från tidigare säsonger återvänder till tävlingsladan på Österlen. Under ledning av Pär Lernström ställs kockarna inför tuffa utmaningar som kräver precision, snabbhet, noggrannhet och stresstålighet.Tio framstående och revanschlystna kockar från tidigare säsonger åt...

Två starka tips för att grilla fisk

Kocken med två Guide Michelin-stjärnor visar bästa sätten

Uppdaterad: Publicerad:

Kocken Jacob Holmström ska laga middag till deltagarna i Kockarnas kamp. Han väljer
fisk, en råvara han jobbat med sedan han blev intresserad av matlagning i 15-årsåldern.
Fisken kommer grillas och Jacob Holmström, som kämpat sig till två stjärnor i Guide Michelin, visar två metoder för att få ett lyckat slutresultat. För få fiskentusiaster tycker det finns värre saker än när den läckra fisken fastnar på grillgallret.

”Inte så svårt”


Den ena metoden handlar om förberedelser av råvaran och den andra handlar om vilket verktyg som underlättar hanteringen.
– Grilla fisk är inte så svårt som många tror, säger Jacob Holmström.

Se proffskockens bästa grilltips för fisk i klippet ovan.