Nästa avsnitt 5 juli

Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Sponsorer

Gevalia
Risskov
Dr Oetker
Videoslots

Povel Ramel-fest i Lotta på Liseberg

Veckans avsnitt av Lotta på Liseberg blev en hyllning till en av svensk musiks mest lekfulla ordvrängare och kompositörer: Povel Ramel.

Tillsammans med sina gäster, som bestod av den namnkunniga kvartetten Svante Thuresson, Sonja Aldén, Andreas Weise och Caroline af Ugglas, bjöd Lotta Engberg upp till allsång av det ordrikare slaget. Povel Ramels texter kan vara en utmaning, men Lisebergspubliken skötte sig med den äran i tungvrickare som Johanssons boogie woogie vals och Måste vägen till Curacao gynga så.

Först ut bland kvällens gäster var Sonja Aldén som framförde sin sång Våga, innan hon dessutom ledde allsången i Povelklassikern Alla har vi varit små. Andreas Weise var på småjazzigt humör kvällen till ära och bjöd på bra gung i Another saturday night, uppbackad av en välstämd blåssektion.

- Passande att det är en Uggla som sjunger Tjo vad det var livat i holken, vitsade sedan Lotta Engberg när det var Caroline af ugglas tur att leda allsången.

Caroline sjöng också sin egen låt Mitt mentala gevär.

Kvällen avrundades av Svante Thuresson som sjöng Sommarflicka, innan alla hjälptes åt i ett Povel Ramel-medley som hann med såväl Ta av dig skorna som Underbart är kort.

Artisterna som gästar Lotta på Liseberg 2021

PROGRAMINFORMATION
Med start den 20 juni bjuder Lotta Engberg in till en ny säsong av Lotta på Liseberg fullspäckad med musik och sång av en mängd populära gästartister såsom Loreen, Newkid, Charlotte Perrelli och Tusse.

Finalmedley med E-Type

Finalmedley med E-Type till låtarna ”Angels Crying” och ”This Is the Way” i Lotta på Liseberg 2021.

Det här händer i premiären av Lotta på Liseberg 2021

Äntligen har det blivit dags för Lotta Engberg att dra igång en ny härlig allsångssommar! Stjärnorna som gästar premiären är inga mindre än Lena Philipsson, Clara Klingenström, Sonja Aldén, Myra Granberg, Rymdpojken, E-Type och Eurovision-vinnarna Måneskin.