Hem till Tyringe

Dansfest och jobbjakt i veckans Hem till Tyringe

I veckans avsnitt av Hem till Tyringe följde vi med Gert på jobbintervju, och fick höra historien om den otäcka olyckan som satte punkt för Karins artistkarriär.

I säsongens fjärde avsnitt av Hem till Tyringe vankades det fest på Café 21. Familjen Wrambjer, med 80-åriga energiknippet Elisabeth i spetsen, arrangerade en danskväll för Tyringes omsorgstagare - ett minst sagt uppskattat evenemang där entusiasmen var lika stor på scenen som på dansgolvet. Vi fick dessutom höra Karin Wrambjer berätta om den otäcka trafikolycka som satte punkt för hennes egen begynnande artistkarriär.

Vi följde också Gerts jakt på ett nytt arbete. Han saknar sitt gamla jobb på Swepart mycket, men sitter inte sysslolös. Denna vecka hade han bokat in två jobbintervjuer med olika företag. Kanske ska det äntligen lossna?

För två år sedan fick hockeyälskaren Emil en smäll som satte stopp för hans eget spelande. Nu hänger han i ishallen där Tyringes juniorer tränar, och han har inte gett upp drömmen om att komma tillbaka. Den här veckan fick han äntligen tillfälle att ge sig ut på isen igen.

Se hela programmet här ovan.

Celebert besök på Café 21

För många år sedan medverkade familjen Wrambjer i Café Norrköping med Ragnar Dahlberg. Nu är det Ragnars tur att komma till Wrambjers café.