Lotta på Liseberg

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Från Stora scenen på Liseberg i Göteborg bjuder Lotta Engberg på allsång. Det blir också uppträdanden av välkända artister.

Lotta Engberg hyllade varmkorven i sjätte allsångskvällen

När Varm korv boogie-mannen Owe Thörnqvist gästar Lotta på Liseberg så blir det naturligtvis korvtema även på musiken.

Den sjätte allsångskvällen tillägnades en populär råvara, nämligen korven. Anledningen till detta var att Varm korv boogie-mannen själv - Owe Thörnqvist - var en av kvällens gäster, tillsammans med Nanne Grönwall, Robin Stjernberg och Markoolio. Och inte släppte Lotta Engberg korven i första taget!

 - Du är en riktig liten prinskorv, du, sa hon när hon presenterade sin eviga parhäst - kapellmästaren Curt-Eric Holmquist. Sedan bad hon honom presentera hela husbandet med vilken korv de skulle vara.

Nanne Grönwall inledde med att riva av en fartfylld mash up mellan Everyday och Bad to the bone. I första pausen tog Markoolio vid och rockade loss hårt med sin rökare Rocka på.

När sedan Idol-tvåan Robin Stjernberg intog scenen och sjöng sin hyllade version av Beyoncés låt Halo, då visste jublet inga gränser. Alla händer svajade i luften och succén var ett faktum.

En finfin avslutning fick vi sedan då mannen, myten, legenden Owe Thörnqvist intog scenen och sjöng sina visklassiker i ett härligt medley. Och självklart fick sig gästerna varsin varmkorv att mumsa på också.

 

SE ALLA KVÄLLENS KLIPP HÄR

Lotta på Liseberg - tillbaka på TV4 sommaren 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni. Om det blir publik på plats framför Stora Scenen återstår att se. – Jag längtar så vansinnigt mycket efter att få träffas igen!, säger Lotta Engberg.

Lotta på Liseberg kommer tillbaka 2021

Även i år blir det en sommar av glädjande allsång och musik tillsammans med Lotta Engberg på Liseberg. Datumen för sommarens program i TV4 är satta och det blir 7 måndagar och ett extra långt, fullspäckat premiärprogram söndagen 20 juni.

Det här händer under Lotta på Liseberg 10 augusti

Det har blivit dags för säsongens sista Lotta på Liseberg. För att sätta extra guldkant på kvällen har Lotta bjudit in Måns Zelmerlöw, Wiktoria, Per Andersson, Liamoo, Jill Johnson och Robin Stjernberg.

Medley med Hasse Andersson & Lotta

Hasse Andersson och Lotta kör ett medley med låtarna ”Kär och galen”, ”Skomakaren Anton”, ”Gifta sig i jeans”, ”Arrendatorns klagan”, ”Åh vad jag älskade dig just då” och ”Änglahund”.