Början på sidans innehåll

Mitt kök

Svensk matlagningsserie. Kockarna och konditorerna från TV4:s Nyhetsmorgon visar upp sina kokkonster och ger råd och tips kring matlagning och råvaror. Det bjuds på recept för alla tillfällen utifrån årstid, helgdagar och aktuella trender.

Svensk matlagningsserie. Kockarna och konditorerna från TV4:s Nyhetsmorgon visar upp sina kokkonster och ger råd och tips kring matlagning och råvaror. Det bjuds på recept för alla tillfällen utifrån årstid, helgdagar och aktuella trender.

Sverigeresan träffar lokala vinproducenter i Helsingborg

2012-08-025 min 16 sek

Direktrapportering

Mitt kök: Roy Fares superlimpa

4 min 43 sek

Bagaren och konditorn Roy Fares lär dig baka det perfekta frukostbrödet med en god rabarberkompott till. Recepten hittar du på recept.nu.

Direktrapportering

Mitt kök grillar lammkorv

4 min 48 sek

Jessica och Filip är tillbaka efter sommarledigheten. Med bagaget fyllt av inspiration är de redo att dela med sig av nya recept. I dag lagar Mitt kök grillad lammkorv med kikärtssallad och en krämig senapskräm.

Direktrapportering

Mitt kök: Vaconpopcorn och ölkanderade jordnötter

4 min 47 sek

I Mitt kök besöker Lisa Lemke ett mikrobryggeri där Inger Elftorp berättar hur det går till att brygga öl. Det bjuds även på recept över baconpopcorn och ölkanderade jordnötter som passar perfekt i sammanhanget. Receptet hittar du på recept.nu.

Direktrapportering

Mitt kök: Lammracks

5 min 25 sek

Tommy Myllymäki och Karin Andersson gör lammracks till helgkvällen. Recepetet hittar du som vanligt på www.recept.nu

Direktrapportering

Mitt kök: Musselbruschetta med hemmagjord aioli

5 min 30 sek

Tommy Myllymäki bjuder på mat som lagas av havets frukter. Detta blir en bruschetta som toppas med musslor och en hemmagjord aioli. Receptet hittar du på recept.nu.

Direktrapportering

Mitt kök ska laga havskräftor

4 min 3 sek

Kocken Tommy Myllymäki ska laga havskräftor på Nordens Ark i Lysekil. Fiskaren Ingemar Grankvist som levererar havskräftorna berättar om ett nytt koncept där man ska kunna leverera havskräftor levande till konsumenten för att få en ännu bättre råvara.

Direktrapportering

Mitt kök - Sverigeresan smakar bärdryck

5 min 16 sek

Bärförädlaren Karin Nordström berättar mer om vad man kan göra med våra svenska bär. Bland annat försöker hon sig på att göra vin. Jens Dolk smakar av blåbärsdryck, vilket passar bra som alkoholfritt alternativ till vin. Tommy Myllymäki berättar också hur han tillrett lammet och de andra smakar av.

Direktrapportering