Körslaget - med Lottodragningen

Team Putte populärast i Körslagetpremiären

Putte Nelsson, Anders Bagge och Louise Hoffsten ledde sina körer till toppen i säsongens första Körslaget.

I säsongens första avsnitt av Körslaget behövde ingen oroa sig för att bli hemskickad, men Gry Forssell redovisade i slutet av programmet de tre körer som fått allra flest röster. På första plats hamnade Team Putte vars version av September uppenbarligen gillades av svenska folket.

- Vi har en chans på sju och vi tänker ta den chansen, sa Putte Nelsson själv om lagets utsikter i tävlingen.

På andra plats kom Team Bagge som sjöng I'm still standing, och tredjeplatsen kneps av Team Hoffsten med Hit the road, Jack.

Kolla in alla svängiga framträdanden ur Körslagetpremiären här.

Körerna tar med sig de insamlade poängen till nästa vecka - och då är det skarpt läge när första kören tvingas lämna programmet.

Här är körledarna i Körslaget 2013

Den 7 september drar den sjunde säsongen av Körslaget igång. Gry Forssell är fortfarande programledare, men körledarna är nya. Lär känna dem lite bättre här.

Körslaget julspecial

I Körslaget julspecial står julsång i fokus när Gry Forssell bjuder in alla körer från höstens säsong för att sprida julstämning.

Här är finallåtarna i Körslaget 2012

Team Putte och Team Hoffsten drabbar samman i finalen av Körslaget 2012 - och du röstar fram vinnaren. Här hittar du alla kvällens låtar och telefonnummer.

Team Bagge fick lämna körslaget

Efter säsongens fjärde del av Körslaget var det Team Bagge som tvingades åka hem. Det var i kvartsfinalen som de lämnade med låtarna Poison och Twistin' the night away. - Jag kände på mig det, sa Anders Bagge efter beskedet. Jag är lite rörd just nu.

Team Rolinski fick lämna Körslaget

Efter säsongens tredje del av Körslaget var det Team Rolinski som tvingades åka hem.
Deras version av Chariots of fire räckte inte hela vägen.
- Det är 20 nya vänner man fått och man hade ju hoppats vara med på den här resan lite till, sa Martin Rolinski efter beskedet.

Putte Nelsson - en pianist och låtskrivare

Putte Nelsson är för många känd som en av pianisterna i SVT:s program Så ska det låta. Putte Nelsson har även skrivit låtar åt flera artister och har en stor kör.