Rockstjärnor

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

MP i Rockstjärnor: "Drömmen är en internationell karriär"

Mathias Pettersson, gitarrist i Pompei Nights, drömmer om en internationell karriär.

- Jag vill slå igenom. Bli något inom någonting. Det har jag alltid velat och min chans är genom bandet, säger han.

När Mathias, oftast kallad MP, Pettersson var åtta år fick han en elgitarr i julklapp. Efter det började han lära sig spela. Mathias hade aldrig spelat i något band innan han träffade Olle Södergran.

- Jag träffade Olle och Bengan en kväll på en klubb och det klickade direkt. Efter det började vi spela tillsammans i en källare som de spelade i, säger han.

Mathias är den som ofta fått axla rollen som bandets ansvarige. Det är han som ordnat spelningar och sett till att andra saker blivit fixade.

- Jag tycker om att göra det, samtidigt som det ibland kan vara frustrerande, säger han.

Alla har samma dröm

Killarna i Pompei Nights är olika och kommer från olika bakgrund. Några av dem har växt upp i mer välbärgade hem och Johan Edlund har en annan uppväxt eftersom han är från Sollefteå.

- Vi kan inte alltid relatera till varandra och det kan ibland skapa konflikter. Samtidigt har vi alla samma dröm om att slå igenom med vår musik, säger Mathias.

Hårdrock roligast

Han har alltid varit hårdrockare och tycker att den musiken är roligast att spela. Några av hans förebilder i livet är Max Martin och Avenged Sevenfold.

- Tittar man på Max Martin hade han en grym karriär, säger han.

Rockstjärnor har premiär på TV4 Play den 13 oktober kl 20.00 och Mathias ger tips på tre låtar att värma upp med innan programmet:

1. Avenged Sevenfold - Bat Country

2. Ratt - Lay It Down

3. Megadeth - In My Darkest Hour

Pompei Nights drömmer om turné med amerikanskt band

I finalen av Rockstjärnor gjorde Pompei Nights stor succé på Sweden rock festival. Efteråt svävande bandet på stora moln och motivationen låg på topp. Skivkontrakt skrevs och världen låg framför deras fötter. Men vad hände sedan?

"Vi blir bättre och bättre"

Efter premiären av Rockstjärnor i TV4 Play har livet både förändrats och inte för killarna i Pompei Nights. En av de största förändringarna är att killarna i bandet nu börjat bli igenkända och att fler fans börjat höra av sig.

Vinn en signerad Hammerfall DVD

Missa inte chansen att vinna en exklusiv signerad Hammerfall DVD + 2CD, "Gates of Dalhalla". Allt du behöver göra är att svara på tre frågor och skriva en motivering till varför du ska vinna.

Tävla om signerad Hammerfall DVD

Äntligen har det blivit dags att tävla med Rockstjärnor. Ta chansen och vinn ett exklusivt pris, en signerad DVD med Hammerfall + 2 CD-skivor.

Diskutera Rockstjärnor

Du har väl inte missat Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights som sänds exklusivt i TV4 Play. Här får du veta allt om hur du tycker till om programmet.

Röster om Rockstjärnor

På TV4 Play kan man följa Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights. Varje lördag 20:00 läggs ett nytt avsnitt ut. Redan innan premiären hade Rockstjärnors rykte börjat sprida sig och det har skrivits om programmet.

Lyssna på Pompei Nights

Ladda inför premiären av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights med bandets senaste singel Rise.

Följ Rockstjärnor från lördag 20:00

Lördagen den 13 oktober 20:00 finns de första avsnitten av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights i TV4 Play. Följ killarna i Pompei Nights och deras dröm om att slå igenom.

Det här är Rockstjärnor

I Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights får vi följa Johan, MP, Olle, Bengan och Robban. Deras stora dröm är att slå igenom och bli rockstjärnor.

Så följer du Rockstjärnor

Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights finns i TV4 Play. Är du nyfiken på Rockstjärnor? Här reder vi ut hur du kan följa dokumentärserien.

Följ killarna i Pompei Nights i nya serien Rockstjärnor

Rockstjärnedrömmen hos killarna i rockbandet Pompei Nights får sig en törn när killarna samtidigt flyttar hemifrån och tvingas växa upp. Går luften ur när pappa inte längre betalar och när livet visar sig vara mer än att spela, festa och ligga?