Rockstjärnor

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Robert Hammarström i Rockstjärnor: "Det är svårt att hitta duktiga musiker"

Innan Robert Hammarström träffade de andra i Rockstjärnor letade han efter folk som var duktiga på att spela.
- Det är oerhört svårt att hitta professionella musiker att spela med, säger han.

Robert Hammarström, basist i bandet Pompei nights, var på jakt efter ett band att spela med när han såg en annons i en gitarraffär. 

- Jag mejlade men det tog ett tag innan jag fick svar och innan vi sen repade, säger Robert.

Att spela med de andra är något han verkligen gillar:

- Vi funkar så bra ihop och alla är duktiga på det de gör. Det är verkligen svårt att hitta bra band att spela med och att hitta de som är proffessionella.

Skejtade och spelade punk

Innan han började spela med Pompei Nights hade Robert varit både skejtare och punkare. 

- Punken var inte alls min grej och jag var inte en speciellt bra skejtare trots att jag höll på med det i flera år, berättar han. 

Att det var rock som gällde visste han redan i 14 års åldern då han fick upp ögonen för musiken.

Inspirerades på semester

När hans familj åkte på semester med en kompis familj så spelade han gitarr i ett band. Det var något de pratade om hela semestern.

- När vi kom hem så började jag ta gitarrlektioner och när jag började spela så upptäckte jag att jag utvecklades så otroligt mycket. Sen var det bara gitarr och musik som gällde, säger Robert.

Rockstjärnor har premiär i TV4 Play den 13 oktober och Robert Hammarström tipsar om tre låtar som är perfekta att värma upp med:

1. Ramones - Do you remember rock n roll radio

2. ZZ Top - I got the Six

3. Judas Priest - Between the hammer & anvil  

Pompei Nights drömmer om turné med amerikanskt band

I finalen av Rockstjärnor gjorde Pompei Nights stor succé på Sweden rock festival. Efteråt svävande bandet på stora moln och motivationen låg på topp. Skivkontrakt skrevs och världen låg framför deras fötter. Men vad hände sedan?

"Vi blir bättre och bättre"

Efter premiären av Rockstjärnor i TV4 Play har livet både förändrats och inte för killarna i Pompei Nights. En av de största förändringarna är att killarna i bandet nu börjat bli igenkända och att fler fans börjat höra av sig.

Vinn en signerad Hammerfall DVD

Missa inte chansen att vinna en exklusiv signerad Hammerfall DVD + 2CD, "Gates of Dalhalla". Allt du behöver göra är att svara på tre frågor och skriva en motivering till varför du ska vinna.

Tävla om signerad Hammerfall DVD

Äntligen har det blivit dags att tävla med Rockstjärnor. Ta chansen och vinn ett exklusivt pris, en signerad DVD med Hammerfall + 2 CD-skivor.

Diskutera Rockstjärnor

Du har väl inte missat Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights som sänds exklusivt i TV4 Play. Här får du veta allt om hur du tycker till om programmet.

Röster om Rockstjärnor

På TV4 Play kan man följa Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights. Varje lördag 20:00 läggs ett nytt avsnitt ut. Redan innan premiären hade Rockstjärnors rykte börjat sprida sig och det har skrivits om programmet.

Lyssna på Pompei Nights

Ladda inför premiären av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights med bandets senaste singel Rise.

Följ Rockstjärnor från lördag 20:00

Lördagen den 13 oktober 20:00 finns de första avsnitten av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights i TV4 Play. Följ killarna i Pompei Nights och deras dröm om att slå igenom.

Det här är Rockstjärnor

I Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights får vi följa Johan, MP, Olle, Bengan och Robban. Deras stora dröm är att slå igenom och bli rockstjärnor.

Så följer du Rockstjärnor

Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights finns i TV4 Play. Är du nyfiken på Rockstjärnor? Här reder vi ut hur du kan följa dokumentärserien.

Följ killarna i Pompei Nights i nya serien Rockstjärnor

Rockstjärnedrömmen hos killarna i rockbandet Pompei Nights får sig en törn när killarna samtidigt flyttar hemifrån och tvingas växa upp. Går luften ur när pappa inte längre betalar och när livet visar sig vara mer än att spela, festa och ligga?