Rockstjärnor

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Joakim ”Bengan” Bengtsson i Rockstjärnor: "Jag gör det jag är bra på"

Joakim "Bengan" Bengtsson började spela trummor när intresset för hockeyn svalnade. De andra i bandet kan tjafsa om olika riff på gitarrerna enligt Bengan.

- Jag gör det jag är bra på och tjafsar inte lika mycket som dem, säger han.

Joakim "Bengan" Bengtsson lärde sig spela trummor genom att lyssna mycket på musik, titta på filmer på You Tube och genom att öva.

- Det är så man lär sig. Det går att ta lektioner men det viktigaste är att träna hela tiden och tycka att det är kul, säger han.

Lär sig genom filmer

Bengan lärde känna Olle Södergran när de spelade hockey tillsammans. Hockeyn var det som Joakim "Bengan" Bengtsson brann för men till slut orkade han inte träna varje dag:

- Efter hockeyn hade jag inget att göra så då testade jag att spela trummor. I början var jag skitdålig men eftersom jag inte hade något annat så spelade jag ofta. Sen gick det rätt fort till att jag blev mycket bättre.

Fortfarande så tittar Bengan på instruktionsfilmer när han behöver öva på något speciellt.

- Jag kollar hela tiden små tips, berättar han.

På jakt efter ett ställe

Drömmen just nu är att kunna få så mycket spelningar med bandet så att han kan leva på musiken. Förutom det är han på jakt efter ett bra ställe där han kan hänga med sina polare. 

- Det finns ställlen där vi varit för många gånger om man säger så, säger Bengan.

Rockstjärnor har premiär i TV4 Play den 13 oktober och här är Bengans favoritlåtar att lyssna på innan:

1. AC/DC - Highway to hell

2. Nickelback - Something in your mouth

3. Five Finger Death Punch - Under and over it

Pompei Nights drömmer om turné med amerikanskt band

I finalen av Rockstjärnor gjorde Pompei Nights stor succé på Sweden rock festival. Efteråt svävande bandet på stora moln och motivationen låg på topp. Skivkontrakt skrevs och världen låg framför deras fötter. Men vad hände sedan?

"Vi blir bättre och bättre"

Efter premiären av Rockstjärnor i TV4 Play har livet både förändrats och inte för killarna i Pompei Nights. En av de största förändringarna är att killarna i bandet nu börjat bli igenkända och att fler fans börjat höra av sig.

Vinn en signerad Hammerfall DVD

Missa inte chansen att vinna en exklusiv signerad Hammerfall DVD + 2CD, "Gates of Dalhalla". Allt du behöver göra är att svara på tre frågor och skriva en motivering till varför du ska vinna.

Tävla om signerad Hammerfall DVD

Äntligen har det blivit dags att tävla med Rockstjärnor. Ta chansen och vinn ett exklusivt pris, en signerad DVD med Hammerfall + 2 CD-skivor.

Diskutera Rockstjärnor

Du har väl inte missat Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights som sänds exklusivt i TV4 Play. Här får du veta allt om hur du tycker till om programmet.

Röster om Rockstjärnor

På TV4 Play kan man följa Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights. Varje lördag 20:00 läggs ett nytt avsnitt ut. Redan innan premiären hade Rockstjärnors rykte börjat sprida sig och det har skrivits om programmet.

Lyssna på Pompei Nights

Ladda inför premiären av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights med bandets senaste singel Rise.

Följ Rockstjärnor från lördag 20:00

Lördagen den 13 oktober 20:00 finns de första avsnitten av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights i TV4 Play. Följ killarna i Pompei Nights och deras dröm om att slå igenom.

Det här är Rockstjärnor

I Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights får vi följa Johan, MP, Olle, Bengan och Robban. Deras stora dröm är att slå igenom och bli rockstjärnor.

Så följer du Rockstjärnor

Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights finns i TV4 Play. Är du nyfiken på Rockstjärnor? Här reder vi ut hur du kan följa dokumentärserien.

Följ killarna i Pompei Nights i nya serien Rockstjärnor

Rockstjärnedrömmen hos killarna i rockbandet Pompei Nights får sig en törn när killarna samtidigt flyttar hemifrån och tvingas växa upp. Går luften ur när pappa inte längre betalar och när livet visar sig vara mer än att spela, festa och ligga?