Rockstjärnor

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Det här är Rockstjärnor

I Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights får vi följa Johan, MP, Olle, Bengan och Robban. Deras stora dröm är att slå igenom och bli rockstjärnor.

I Rockstjärnor får vi följa Johan, MP, Olle, Bengan och Robban som kämpar för att bli riktiga rockstjärnor. Johan har flyttat ner till Stockholm från Sollefteå för att fortsätta utvecklas inom musiken. När han lär känna Olle och börjar spela gitarr med honom och MP tvingas han ge upp gitarren och måste börja sjunga istället.

Olle och Bengan är hockeykillarna som tröttnade på att träna på högstadiet och bildade Pompei Nights.

MP lärde känna Olle och kom in i bandet på det sättet och Robban såg en annons om att de sökte en basist.

Olika miljöer

Alla killarna kommer från olika miljöer. Ska de klara slitningarna som uppstår i bandet på grund av att de har olika värderingar?

MP är den som kämpar för att bandet ska bli framgångsrikt medan några av de andra hellre festar. Kommer han att klara av de andras sus och dus-mentalitet?

En dag får han nog av de andras attityd och reser iväg till Australien och då ställs allt på sin spets. Vad kommer nu att hända med bandet och kommer de bli några rockstjärnor?

Johan är bandets sångare. Han flyttade från Sollefteå till Stockholm för att gå en gitarrlinje på gymnasiet. Johan är uppväxt i ett musikaliskt hem och lever verkligen för musiken.

Läs om Johans brinnande musikintresse

MP, en av bandets gitarrister, är ett kontrollfreak som har höga krav på de andra och sig själv. MP jobbar som säljare och är den som försöker fixa spelningar till bandet.

Läs om MP:s stora dröm

Olle är den som bildade bandet tillsammans med Bengan. Han spelade hockey i många år och var en lovande talang, men när Olle började spela musik tog det över mer och mer.

Läs om Olles inspiration till bandets låtar

Bengan är bandets trummis. Han spelade hockey med Olle men tröttnade på att träna så mycket. När Olle började med musik så övertalade han Bengan att börja spela trummor och han var inte speciellt svårövertalad.

Läs om hur Bengan lärde sig spela trummor

Robban kom med i Pompei nights efter att han sett en annons om att bandet sökte en basist. Innan hade Robban spelat med ett punkband och varit skejtare i flera år. När han upptäckte hårdrock hittade han sin grej.

Läs om hur Robban trivs med de andra i bandet

Pompei Nights drömmer om turné med amerikanskt band

I finalen av Rockstjärnor gjorde Pompei Nights stor succé på Sweden rock festival. Efteråt svävande bandet på stora moln och motivationen låg på topp. Skivkontrakt skrevs och världen låg framför deras fötter. Men vad hände sedan?

"Vi blir bättre och bättre"

Efter premiären av Rockstjärnor i TV4 Play har livet både förändrats och inte för killarna i Pompei Nights. En av de största förändringarna är att killarna i bandet nu börjat bli igenkända och att fler fans börjat höra av sig.

Vinn en signerad Hammerfall DVD

Missa inte chansen att vinna en exklusiv signerad Hammerfall DVD + 2CD, "Gates of Dalhalla". Allt du behöver göra är att svara på tre frågor och skriva en motivering till varför du ska vinna.

Tävla om signerad Hammerfall DVD

Äntligen har det blivit dags att tävla med Rockstjärnor. Ta chansen och vinn ett exklusivt pris, en signerad DVD med Hammerfall + 2 CD-skivor.

Diskutera Rockstjärnor

Du har väl inte missat Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights som sänds exklusivt i TV4 Play. Här får du veta allt om hur du tycker till om programmet.

Röster om Rockstjärnor

På TV4 Play kan man följa Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights. Varje lördag 20:00 läggs ett nytt avsnitt ut. Redan innan premiären hade Rockstjärnors rykte börjat sprida sig och det har skrivits om programmet.

Lyssna på Pompei Nights

Ladda inför premiären av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights med bandets senaste singel Rise.

Följ Rockstjärnor från lördag 20:00

Lördagen den 13 oktober 20:00 finns de första avsnitten av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights i TV4 Play. Följ killarna i Pompei Nights och deras dröm om att slå igenom.

Så följer du Rockstjärnor

Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights finns i TV4 Play. Är du nyfiken på Rockstjärnor? Här reder vi ut hur du kan följa dokumentärserien.

Följ killarna i Pompei Nights i nya serien Rockstjärnor

Rockstjärnedrömmen hos killarna i rockbandet Pompei Nights får sig en törn när killarna samtidigt flyttar hemifrån och tvingas växa upp. Går luften ur när pappa inte längre betalar och när livet visar sig vara mer än att spela, festa och ligga?