Extern länk
Början på sidans innehåll

Sport

Expertens flört med AIK-coachen

Sju raka förluster - AIK har fått sämsta tänkbara start på Elitserien. Då får coachen Perra Johnsson oväntat stöd. TV4-experten Niklas Wikegård anser att AIK-tränaren ska ställa större krav på ledningen i klubben.
- Perra! Kämpa för helvete! Ställ krav på dom runt omkring ska ta ett stort jävla ansvar, säger Wikegård på sin videoblogg på tv4.se/sport.

Uppdaterad: Publicerad:

AIK har sedan återkomsten i Elitserien visat att det är ett lag att räkna med när det är dags för slutspel. I fjol slutade säsongen med en semifinalsförlust mot Skellefteå. Men sedan succén i våras har klubben tappat flera av lagets mest framträdande spelare. Målvakten Viktor Fasth försvann till NHL, Daniel Bång gick till Milwaukee Admirals i AHL, målsprutan Richard Gynge gick till KHL och Robert Rosén flyttade till konkurrenten Växjö. Dessutom slutade succécoachen Roger Melin som i stället skrev nytt kontrakt med Linköping.

AIK är långt ifrån fjolårsformen och har radat upp sju raka förluster. Men nu får nya AIK-tränaren Perra Johnsson oväntat stöd av TV4-experten Niklas Wikegård som menar att Perra ska ställa större krav på ledningen.

- Perra! Kämpa för helvete! Ställ krav på dom runt omkring ska ta ett stort jävla ansvar. I stället för att jaga spelare jaga stöd runt omkring, säger Wikegård på sin videoblogg på tv4.se/sport.

Och fortsätter:

- Du får gärna ringa mig. Inte som tränare men så kan vi surra lite, säger Wikegård.

Här hittar du Wikegårds videoblogg.