Här är Paul Svensson meny från Kockarnas kamp:
Helstekt blomkål med krabba och krasse
Skånsk sparris med 6+ wagyu "bordelaise"
Choklad i ugn med kaffe "Skånerost"
Vad är wagyu?
Wagyu: Är ett oxkött som härstammar rasen Wagyu som är framavlad i Japan i Kobedistriktet. Därav namnet Kobebiff. Köttet är mörkt och speciellt smakrikt på grund av det extra fett dessa nötkreatur binder upp i muskelfiberna.
Maten som tillagades under programmet gjordes där och då. Kockarna lagade maten helt utan recept och givna instruktioner. De fick lita till sin yrkesskicklighet och inspirerade varandra till att laga fantastiska maträtter. Normalt testlagar dessa kockar sina rätter hundratals gånger innan de ger ut ett recept.
Om du gillar maten som lagas i programmet så hittar du alla kockars recept på recept.nu. Där hittar du bland annat recept på grillad wagyu.