Rockstjärnor

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Premiär den 13 oktober i TV4 Play.

Röster om Rockstjärnor

På TV4 Play kan man följa Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights. Varje lördag 20:00 läggs ett nytt avsnitt ut. Redan innan premiären hade Rockstjärnors rykte börjat sprida sig och det har skrivits om programmet.

Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights, som hade premiär 13 oktober, finns i TV4 Play. Varje lördag 20:00 läggs det ut nya avsnitt. Redan innan Rockstjärnor började sändas började det bubbla av förväntan.

Tidningen Metro skriver om Rockstjärnor som är TV4:s första webb-exklusiva serie. De har pratat med sångaren Johan Edlund som är förväntansfull: "Vi har väntat länge på det här. Självklart har vi ruggit höga förväntningar". 

"Rockstjärnor är höstens webbserie"

Bara en dag innan premiären skrev Aftonbladets Karolina Fjellborg att "Rockstjärnor är höstens webbserie". Karolina skriver att: "De försöker så hårt. Och bor samtidigt hemma hos mamma. Det är oerhört sött på något konstigt vis. Så ska du följa en webb-tv serie i höst så är det Rockstjärnor."

Även Magnus Ransheim på Helsingborgs Dagblad har skrivit om Rockstjärnor som han tycker känns som en hit: "Krockar mellan den grå verkligheten och rock’n’roll-leverne är tacksamt underhållningsmaterial, och Pompei Nights förtjänar respekt för att de är villiga att bjuda på sig själva ända in på ungdomsmottagningen".

"En hjärtevärmande serie"

Även Aftonbladets tv-recencensent Martin Söderström skriver om Rockstjärnor några veckor efter premiäravsnitten. "Lite skönare i anslaget, lite mer skit under naglarna. Bra så. Rockstjärnor (TV4 Play) är en varm älskvärd liten serie om bandet Pompei Nights med stora drömmar och hjärtat fyllt av seazig hårdrock". Martin Söderström avslutar sin tv-krönika med att sammanfatta Rockstjärnor som "En hjärtevärmande serie att se när det passar".

"Serien ser verkligen bra ut"

Tidningen Allehanda som redan i somras träffade sångaren Johan Edlund när han var omgiven av kameror. Allehanda har även intervjuat Johan inför premiären: "Vi har bara fått se tre avsnitt, men serien ser verkligen bra ut. Vi var lite oroliga över att filmteamet skulle klippa fel och framställa en felaktig bild av oss, men det visar sig att serien speglar oss väldigt bra. Tittaren får följa med på allt från allvarligt snack om bandets utveckling, diverse spelningar, men även en del fyllor".

Bloggar om Rockstjärnor

Även TT-Spektra skriver om Rockstjärnor: "De borstar tänderna i Koskenkorva, festar hårt och lever för drömmen att bli stora rockstjärnor. Samtidigt försöker de trevande ta sig ut i vuxenlivet, med nio-fem jobb och flytt från det trygga barndomshemmet".

Även bloggare har nåtts av ryktet om Rocksjärnor.

Zoofie som bloggar om musik var en av de första som skrev om Rocksjärnor i sin blogg. "Det här ser jag fram emot att följa."

Pompei Nights drömmer om turné med amerikanskt band

I finalen av Rockstjärnor gjorde Pompei Nights stor succé på Sweden rock festival. Efteråt svävande bandet på stora moln och motivationen låg på topp. Skivkontrakt skrevs och världen låg framför deras fötter. Men vad hände sedan?

"Vi blir bättre och bättre"

Efter premiären av Rockstjärnor i TV4 Play har livet både förändrats och inte för killarna i Pompei Nights. En av de största förändringarna är att killarna i bandet nu börjat bli igenkända och att fler fans börjat höra av sig.

Vinn en signerad Hammerfall DVD

Missa inte chansen att vinna en exklusiv signerad Hammerfall DVD + 2CD, "Gates of Dalhalla". Allt du behöver göra är att svara på tre frågor och skriva en motivering till varför du ska vinna.

Tävla om signerad Hammerfall DVD

Äntligen har det blivit dags att tävla med Rockstjärnor. Ta chansen och vinn ett exklusivt pris, en signerad DVD med Hammerfall + 2 CD-skivor.

Diskutera Rockstjärnor

Du har väl inte missat Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights som sänds exklusivt i TV4 Play. Här får du veta allt om hur du tycker till om programmet.

Lyssna på Pompei Nights

Ladda inför premiären av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights med bandets senaste singel Rise.

Följ Rockstjärnor från lördag 20:00

Lördagen den 13 oktober 20:00 finns de första avsnitten av Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights i TV4 Play. Följ killarna i Pompei Nights och deras dröm om att slå igenom.

Det här är Rockstjärnor

I Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights får vi följa Johan, MP, Olle, Bengan och Robban. Deras stora dröm är att slå igenom och bli rockstjärnor.

Så följer du Rockstjärnor

Rockstjärnor - berättelsen om Pompei Nights finns i TV4 Play. Är du nyfiken på Rockstjärnor? Här reder vi ut hur du kan följa dokumentärserien.

Följ killarna i Pompei Nights i nya serien Rockstjärnor

Rockstjärnedrömmen hos killarna i rockbandet Pompei Nights får sig en törn när killarna samtidigt flyttar hemifrån och tvingas växa upp. Går luften ur när pappa inte längre betalar och när livet visar sig vara mer än att spela, festa och ligga?